recepty ...
3 posters
Strana 1 z 1
recepty ...
Ahojte! kde nájdem niektoré recepty čo sú vázach 1,2,3,4... napr jogurtový koláč...
čo tam všetko môže byť piškóty asi nie že?! ja totiž neviem moc variť a čo nemám napísane a rozpísané presne tak neviem nič spraviť...
ďakujem
čo tam všetko môže byť piškóty asi nie že?! ja totiž neviem moc variť a čo nemám napísane a rozpísané presne tak neviem nič spraviť...
ďakujem
Diuška- Messages : 87
Re: recepty ...
ahoj prepac musim konstatovat ze asi ani citat nevies lebo v hlavnom menu mas kolonku recepty a tam je ich vela aj s postupom alebo na hlavnej stranke v lavo hore je tiez ponuka recepty aj s postupom tak dufam ze som ti pomohla
henrieta71- Messages : 159
henrieta71- Messages : 159
ďakujem nejak som ho prehliadla =) dnes som si robila Dukanov chlebýk za 4 min... a celkom bol dobrý ... dala som to do taniera hlbokého ak to bola taká placka rozkrojila som to na 4 časti a jednu som si spravila ešte v hriankovači a dala k tomu 3 plátky šunky...celkom to ušlo
Diuška- Messages : 87
ahojte, ja si robim v prvej faze taku mensiu placku a dam si k nej cottage cheese lebo ma to viac zasyti, teda ak nemam v plane cvicit, lebo tvaroh telu komplikuje spalovanie a tvorbu svalov lebo sa travi skoro 5hodin, takze mozno si tuto placku spravite rano alebo date na veceru, to je uz na vas.Na placku potrebujete:1 vajicko + 1 bileko, 2PL ovsenych otrub, nakrajanu sunku, kolko uznate za vhodne a ochutim to grilovacim korenim, vsetko zmiesate a date na vyhriatu panvicu, ak mate elektricky sporak tak akonahle date zmes na panvicu tak platnu vypnite a prikryte panvicu pokrievkou. V druhej faze sa daju do zakladu placky pridat nakrajane sampiony na polmesiaciky alebo nastruhanu cuketu a aj cibulku si k tomu mozte dat, prajem dobru chut a pevnu volu s dietou, krasny den
Olivia1- Messages : 1
Similar topics
» 1.fáza recepty
» Recepty na Vareche.
» Recepty poľská stránka
» Poznáte nejaké recepty na saitan?
» Ako pridam recept medzi recepty?
» Recepty na Vareche.
» Recepty poľská stránka
» Poznáte nejaké recepty na saitan?
» Ako pridam recept medzi recepty?
Strana 1 z 1