1.fáza recepty
4 posters
Strana 1 z 1
1.fáza recepty
ahojte kočky. poradte mi pls čo si mám kuchtiť resp. pripravovať v 1.fáze, nakoľko som v 1.dní - 1. fáze a nič super ma nenapadá (. na raňajky som si dala 3 vaječné bielky opražené na suchej panvici a čierny čaj, olovrant som nemala (bola som zháňať otruby xixi ), obed- kurací vývar s kuracím mäsom (bez cestovín a zeleniny)... hmm blíži sa desiata a chcela by som si upiecť dukanov chlebík, lenže neviem postup (do akej veľkej formy sa dáva atď.) poradíte mi? díkeska
TinaL.- Messages : 7
Re: 1.fáza recepty
Ahoj,
aj ja od dnes chudnem, ja som jedla, jogurt Milbu z Kauflandu s otrubami, ktoré tam tiež majú, na obed som mala odtuč. mlieko, na olovrant 250g odtučneného tvarohu, na večeru som mala rybu 250g dusenú a okorenenú.
Zajtra sa teším na ráno na omeletu, na obed na kuracinku a biely jogurt, na olovrant si dám tvaroh 250g a na večeru duseného pstruha.
Pozajtra mám vymyslené: na ranajky cottechese a šunku, na obed morčacinu a jogurt, na olovrant jogurt /asi/ na večeru duseného pstruha /lebo si kúpim rovno dvoch - mám cestou z roboty rybníky/
Daj aj ty typ - rada zmením jedálniček. Ten chlieb by ma tiež zaujímal, lebo z tak mála surovín dačo napieť si vôbec neviem predstaviť???? Dík Er.
aj ja od dnes chudnem, ja som jedla, jogurt Milbu z Kauflandu s otrubami, ktoré tam tiež majú, na obed som mala odtuč. mlieko, na olovrant 250g odtučneného tvarohu, na večeru som mala rybu 250g dusenú a okorenenú.
Zajtra sa teším na ráno na omeletu, na obed na kuracinku a biely jogurt, na olovrant si dám tvaroh 250g a na večeru duseného pstruha.
Pozajtra mám vymyslené: na ranajky cottechese a šunku, na obed morčacinu a jogurt, na olovrant jogurt /asi/ na večeru duseného pstruha /lebo si kúpim rovno dvoch - mám cestou z roboty rybníky/
Daj aj ty typ - rada zmením jedálniček. Ten chlieb by ma tiež zaujímal, lebo z tak mála surovín dačo napieť si vôbec neviem predstaviť???? Dík Er.
erinkasz- Messages : 3
TinaL. napísal:ahojte kočky. poradte mi pls čo si mám kuchtiť resp. pripravovať v 1.fáze, nakoľko som v 1.dní - 1. fáze a nič super ma nenapadá (. na raňajky som si dala 3 vaječné bielky opražené na suchej panvici a čierny čaj, olovrant som nemala (bola som zháňať otruby xixi ), obed- kurací vývar s kuracím mäsom (bez cestovín a zeleniny)... hmm blíži sa desiata a chcela by som si upiecť dukanov chlebík, lenže neviem postup (do akej veľkej formy sa dáva atď.) poradíte mi? díkeska
Ja si pečiem chlebík v mafinkovej silikónovej forme a robím si trojitu dávku a mam to na 3 dni mrkni si recepty na hlavnej stránke
http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb-a-pecivo/
recept ktorý ja použivam
ked pečiem v rure
1 vajíčko
8 lyžíc ovsených otrub
2 lyžice tvarohu
soľ, rasca
instantné droždie cca 7g
kukuričný škrob 2 lyžice ( niekedy ho dávam niekedy nie )
mlieko si dávam podľa potreby cca 10 až 13 lyžíc ( davam od očka )
počas pečenia potieram povrch vodou aby chlebík nevyschol
Ked si pečiem v mikrovlnke tak si dávam silikónovú formu na tortu
1 biely jogurt
1 vajce
soľ, rasca
4 lyžice ovsených otrúb
droždie alebo kypriaci prášok
a šup do mikrovlnky na cca 8 min.
Len ta musim upozorniť že moja denna dávka ovsených otrúb je 2 lyžice
v 1 fáze smieš len 1/2 lyžice tak si uprav receptik
a ešte ak môžem poradiť do chlebíka je lepšie ( zdravšie ) dať si instantné droždie nie kypriaci prášok do pečiva
a ak si hladna aj acidko pomaha veľmi
veľa šťastia
Zuzka- Messages : 418
[quote="Zuzka] v 1 fáze smieš len 1/2 lyžice tak si uprav receptik
[/quote]
Len poopravim - 1,5 lyzice.
[/quote]
Len poopravim - 1,5 lyzice.
KLT- Messages : 488
KLT napísal:[quote="Zuzka] v 1 fáze smieš len 1/2 lyžice tak si uprav receptik