Sklamanie - šok
+6
Zdenka14
zuzanas
bebericka1
henrieta71
Zuzka1
Zuzka
10 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Sklamanie - šok
Seginka napísal:Ja sa chcem pochvaaaalit!!!!! Dneska rano som mala pod 64 kiiiil!!! V zivote som tolko malo nemala...iba ked som bola male decko
Gratulujem
Zuzka- Messages : 418
Zuzka napísal:Seginka napísal:Ja sa chcem pochvaaaalit!!!!! Dneska rano som mala pod 64 kiiiil!!! V zivote som tolko malo nemala...iba ked som bola male decko
Gratulujem
Gratulujem a naďalej držím palce.
matzika- Messages : 85
Seginka napísal:Ja sa chcem pochvaaaalit!!!!! Dneska rano som mala pod 64 kiiiil!!! V zivote som tolko malo nemala...iba ked som bola male decko
srdečná gratulácia, to by sa oplatilo aj buchnúť šampus
Zdenka14- Messages : 230
Zdenka14 napísal:Seginka napísal:Ja sa chcem pochvaaaalit!!!!! Dneska rano som mala pod 64 kiiiil!!! V zivote som tolko malo nemala...iba ked som bola male decko
srdečná gratulácia, to by sa oplatilo aj buchnúť šampus
DIk baby ))) Sampus myslm,ze som mala dostatok sampusu a inych alkoholov predosle dva vikendy, ked sme boli na svadbe ))) Tak tentoraz len takto sa budem vytesovat
Seginka- Messages : 45
Dievčatá chcem sa Vás opýtať.. prestala som držať dietu.. bola som v 2. fáze asi 3 týždne.. začala som sa stravovať normálne.. akurát som vyradila z môjho jedálníčka chlieb.. pribrala som 1 kg a to už nedržím diétu mesiac a pol.. rada by som sa opýtala, ked budem chcieť v diete po lete pokračovať.. mám začať odznova od 1. fázy? Ďakujem za odpovede
Fialka- Messages : 28
ja by som asi zaradila 2-3 B dni na zaciatok a potom pokracovala v normalnom striedani.
KLT- Messages : 488
Fialka napísal:Dievčatá chcem sa Vás opýtať.. prestala som držať dietu.. bola som v 2. fáze asi 3 týždne.. začala som sa stravovať normálne.. akurát som vyradila z môjho jedálníčka chlieb.. pribrala som 1 kg a to už nedržím diétu mesiac a pol.. rada by som sa opýtala, ked budem chcieť v diete po lete pokračovať.. mám začať odznova od 1. fázy? Ďakujem za odpovede
neviem, ale osobne by som si dala pár dní bielkovinových, ako tak kukám na tvoj ticker, tak aj 3 by stačili, a potom by som pridala aj zeleninu, a pokračovala.
Možno to nepôjde tak, ako prvý krát, ale rozbehne sa to, len trpezlivosť.
ďakujem za odpovede kočky.. viem, že to bude o niečo ťažšie ale musela som prestat lebo idem na dovolenku na 3 týžne a nemám chuť bojovať s rodinou.. resp. nechcem aby do mna babka vkuse hučala chápete.. tak potom v septembri budem pokračovať Držím Vám prsty dukanky :ˇ)
ano už sa teším ideme do Kanady joj a Zdenka blahoželám ku skvelému výsledku
wau, že do Kanady, tak to je už že parádna dovolenka, narob veľa fotiek, je tam krásna príroda
- ďakujem za pochvalu, aj ja sa teším - tento týždeň som doma s deťmi, nech si užijú cez prázdniny aj mamu, nielen babky , a nie je mi rady, stále čosi dzobkám, ale váha, čuduj sa svete stojí
- tak šťastnú cestu a príjemnú dovolenku
- ďakujem za pochvalu, aj ja sa teším - tento týždeň som doma s deťmi, nech si užijú cez prázdniny aj mamu, nielen babky , a nie je mi rady, stále čosi dzobkám, ale váha, čuduj sa svete stojí
- tak šťastnú cestu a príjemnú dovolenku
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolenie tohoto fóra: