Nechápem! Nechudnem, čo s tým?
4 posters
Strana 1 z 1
Nechápem! Nechudnem, čo s tým?
Ahojte, potrebujem radu! Diétu držím už od 11 apríla, čiže 5 týždňov,tak som v 2.fáze, mala som 69 kg, za prvé dva týždne mi zišla váha dole na 66 kg a teraz nič! už 3 týždne nič! Striedam dni takým spôsobom že 2 bielkovinové a 2 zeleninovo-bielkovinové, prijímam aj ovsené otruby aj pšeničné (väčšinou si napečiem tvarohový koláč alebo žemličky). Jem dosť veľa jogurtov denne okolo 3-4 jogurtov, mäso len kuracie, žiadny olej. Pravdou je že si veľa robím niečo s kakaom (kakao zo zníženým obsahom tuku). Tak čo si myslíte, čo mám robiť? čo mám zmeniť? ďakujem.
Lucia29- Messages : 2
Re: Nechápem! Nechudnem, čo s tým?
ahoj , ked ta to ukludni tak ja som na diete od zaciatku januara zhodila som 10 kg ,takze nic moc ,kazdy mesiac schudnem 2kg a viac to proste neide ,nech robim co robim mam asi niaky zvlastny organizmus ,a najlepsie teraz -vzdy mi to zacne pred menzesom ,takze vsetci ostatni tu priberu a ja chudnem vtedy ,moju TW som mala mat koncom marca a este stale tam nie som , a kedze moje mesacne 2kilecka su uz dole tak do buduceho mesiaca ani nebudem , urcite treba jest vela masa a ryb (ja to robim ale zial ),skus vynechat tolerovane potraviny ,pouzi radsej skoricu do jogurtu ta pomaha pri chudnuti, a skus zmenit rezim na 3/3 alebo 1/1
henrieta71- Messages : 159
Ďakujem za radu, ryby veľmi nejem, ale začnem, mäsa jem dosť, si myslím. Hej škoricový jogurt alebo tvaroh si robievam mňam. Ale akurát včera som porušila doniesli nám tortu, musela som ju ochutnať, tak teraz musím pritvrdiť, dufám mi to príliž neuškodilo.
Lucia29- Messages : 2
Lucia29 napísal:Ďakujem za radu, ryby veľmi nejem, ale začnem, mäsa jem dosť, si myslím. Hej škoricový jogurt alebo tvaroh si robievam mňam. Ale akurát včera som porušila doniesli nám tortu, musela som ju ochutnať, tak teraz musím pritvrdiť, dufám mi to príliž neuškodilo.
ja si budem musiet v nedelu tiez dat z torty a dalsie tri dni si dam cisto bielkovinove a ide sa dalej, hlavu hore
antika- Messages : 70
Lucia29 napísal:Ahojte, potrebujem radu! Diétu držím už od 11 apríla, čiže 5 týždňov,tak som v 2.fáze, mala som 69 kg, za prvé dva týždne mi zišla váha dole na 66 kg a teraz nič! už 3 týždne nič! Striedam dni takým spôsobom že 2 bielkovinové a 2 zeleninovo-bielkovinové, prijímam aj ovsené otruby aj pšeničné (väčšinou si napečiem tvarohový koláč alebo žemličky). Jem dosť veľa jogurtov denne okolo 3-4 jogurtov, mäso len kuracie, žiadny olej. Pravdou je že si veľa robím niečo s kakaom (kakao zo zníženým obsahom tuku). Tak čo si myslíte, čo mám robiť? čo mám zmeniť? ďakujem.
DAJ SI POZOR NA šKROBY. MOŽEŠ LEN 1 PL DENNE. AJ PRETO TI MOŽE STAGNOVAŤ VÁHA.
tubla- Messages : 57
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: