FÓRUM DUKANOVA DIÉTA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
nekonecny pribeh - Stránka 2 EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Affiliates
free forum

Posts with the most reactions of the month

nekonecny pribeh

+13
Seginka
acik
didinka
antika
henrieta71
Slávka 8
Broňa
sindosek
KLT
zuzanas
Zuzka
Danca
Elena75
17 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

nekonecny pribeh - Stránka 2 Empty Re: nekonecny pribeh

Odoslať pre henrieta71 Po máj 07, 2012 1:10 pm

...no vidim ,ze ty mas fakt velky problem, v prvom rade si musis "upratat " v hlave ,ked budes 100% presvedcena tak az potom zacni dietu,lebo nevidim velky vyznam sa takto trapit ,hlavne tie vycitky svedomia ,ked ti mozem poradit skus xylitol na sladke mne pride velmi ako cukor ,ale urite sa musis nadzgat proteinom ,lebo potom nemas sancu pocitovat hlad, alebo skus iny model ktory bol odporuceny dukanom jedna sa o ludi s celulitidou a to je 5 dni normalna strava a 2 dni bielkoviny, ale chudnutie tu bude veeelllmiii pomale ak niake ,neviem kolko chces schudnut ,ale ked naozaj nevies vydrzat tak prejdi do dalsej fazy kde to mas jednoduchsie ,aby si nepribrala spat a potom sa niekedy mozes vratit spat do 2 fazy ked budes vediet ze teraz to pojde ,drzim ti palce cheers

henrieta71

Návrat hore Goto down

Odoslať pre acik Po máj 07, 2012 3:00 pm

Dakujem didinka a henrieta71. skusim to stym ze ak budem mat chut na sladke tak zacnem s niecim co mi odvedie pozornost odtoho. Ja chcem, schudnut 10kg s toho 3 su uz dole . To je to ako pise didinka ze ja ani nepocitujem hlad len som "pazrava". to je natom to najhorsie. ...Henika ja chem schudnut strasne to chcem a dufam ze to takto zvladnem.... este raz Vam dakujem dievcata....

acik

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Seginka St máj 09, 2012 10:58 am

acik napísal:Dakujem didinka a henrieta71. skusim to stym ze ak budem mat chut na sladke tak zacnem s niecim co mi odvedie pozornost odtoho. Ja chcem, schudnut 10kg s toho 3 su uz dole . To je to ako pise didinka ze ja ani nepocitujem hlad len som "pazrava". to je natom to najhorsie. ...Henika ja chem schudnut strasne to chcem a dufam ze to takto zvladnem.... este raz Vam dakujem dievcata....

Pozri, mne sa tiez vcera podarilo "zhresit"...zjedla som kolac Very Happy ale povedala som si, vsak moj organizmus je nastaveny, aby odburaval tuky a narazovy prival energie z kolacov dokaze aj rychlo oddburat Smile Ked sa uz nieco taketo vyskytne, tak uz potom nema vyznam trapit sa s tym. Tuto na fore som citala, ze treba za tym dat bielkovinovy den, nech sa organizmus zase nastavi, ze nema tolko energie a pokracovat dalej. Samozrejme chudnutie sa spomali.

Co sa tyka chuti na sladke...maj v chladnicke iba svoju policku s povolenymi potravinami, najlepsie rovno pred svojimi ocami, nech len siahnes a mas to svoje Smile Povedz doma, ze ak pecu kolace alebo mate zbierku keksov a cokolad, nech to skovaju do suplikov, kolac riadne prikryju a daju napr. na balkon, nech to nemas vylozene priamo na stliku v kuchyni alebo v obyvacke. A maj vzdy poruke tvaroh, sladidlo a aromu...myslim, ze si rychlo vies spravit nejaku sladku mnamku, co bude vyhovovat Smile

Drzim prsty Smile

Seginka

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 St október 10, 2012 12:50 pm

cokoladova müssli tycinka

kedze mi chybalo nieco ako müssli tycinka,vymyslela som si toto.
-4 bielka vyslahat na sneh
-1 zltko
-sladidlo,xylytol..co mate.dat tolko aby to bolo sladke
-4 PL otrub
-2 PL sus.mlieka
-vanilkova aroma
-1 PL kakaa
-1PL skrobu
-do vyslahaneho snehu uz len vsetko zamiesat.dat na papier na pecenie,roztriet na tenko a upiect.asi tak 30 minut na 150 stupnov.
-povodne som si to chcela dat do chrumkava do hriankovaca.potom som to dala na dve casti,potrela nutelou a mam kolaciky na 2 dni.
viem ze je to stale to iste..ale tato obmena je celkom fajn

este vylepseny tvarohovy kolac.tento si robim podla stareho receptu,ktory najdete v receptoch..len si tam supnem este 2 PL sus. mlieka.potom je kolac taky mäkssi...taky vlacny.

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 St október 10, 2012 3:36 pm

urobila som ten cok. kolac aj detom..jedli bez problemov.zabudla som,ze tam ide samozrejme aj 1 PL prasku do peciva

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 St október 10, 2012 3:55 pm

zelatinovy puding
inspirovana e shopom,som rozmyslala,co to tam za puding maju,a ci sa nieco neda doma urobit.tak som skusila.1 sacok zelatiny som rozpustila v studenej vode,ked bola rozpustena,supla som tam asi 300 ml nizk.tuc. mlieka,1PL lyzica kakaa,cukor xylitol,2PL sus. mlieka.neverila som,ze to stuhne.asi za 2 hodiny to bolo tuhe a chuti to jak puding.ja odpadnem.ale na ten jeden sacok zelatiny som mohla dat aj 500 ml mlieka,a viac kakaa...takze zajtra tam supnem trochu sirupu pre diabetikov a mam pochutku.

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre dukanka Št október 11, 2012 10:41 am

elena1975 napísal:zelatinovy puding
inspirovana e shopom,som rozmyslala,co to tam za puding maju,a ci sa nieco neda doma urobit.tak som skusila.1 sacok zelatiny som rozpustila v studenej vode,ked bola rozpustena,supla som tam asi 300 ml nizk.tuc. mlieka,1PL lyzica kakaa,cukor xylitol,2PL sus. mlieka.neverila som,ze to stuhne.asi za 2 hodiny to bolo tuhe a chuti to jak puding.ja odpadnem.ale na ten jeden sacok zelatiny som mohla dat aj 500 ml mlieka,a viac kakaa...takze zajtra tam supnem trochu sirupu pre diabetikov a mam pochutku.

Elenka tak toto skúsim aj ja mala som ten čokoládový puding z e shopu a bol nič moc no ale ten vanilkový- tak ten je uplne že super! Hneď som si objednala 10 kuskov do zásoby!!

Odporúčam keď má človek chúťky!

dukanka

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ne október 14, 2012 4:21 am

no musim priznat,ze mi to zelatinove doma urobene nechutilo,a vyhodila som to.este to raz vyskusam tak,ze dam menej zelatiny,uplne malicko,viac kakaa...ale neviem neviem.nedosla som tomu na chut.

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ne október 14, 2012 4:38 am

ja sa hlasim po 6.tyzdni dukana.som staronova,a dukanom sa pokusam schudnut uz viacej krat.vzdy par kg islo dolu,najviac 10,ale potom som prerusila a priberala naspät.aj tak musim priznat,ze dukan je jediny,ktoreho mozem drzat aby kg isli dolu.nic ine nezabera.uhlohydraty zial..ako kolvek mi chutia,ma nutia jest stale viac.(alebo ja neviem prestat jest,vraj jedlo nie je na vine..ale nasa hlava-my)je mi jasne,ze jedlo je mojou drogou,po ktorej siaham po kazdom strese.vsetko som skusala...aj menej stresu..ak sa dalo.nedokazem jest malo a vsetko.takze zase dukan.kedze mam za sebou vsetky mozne diety,chudnem velmi pomalicky aj s dukanom.za 6 tyzdnov 4 kg.uz mam na to roky,viem,ze neda sa hned a vela...uz len pomalicky a malo.ale zase mi je jasne,ak nekontrolujem co jem,kolko jem....priberam.nie stojim na vahe...ale priberam.takze zacala som na 90kg/160cm.dnes 86kg.1x do tyzdna väcsinnou sobotu zial dietu porusujem.ale uz aj s tym som sa zmierila,uz je blbost si povedat..ze od dnesneho dna dukan a kym neschudnem 25kg,uz nikdy nic ine do huby.jednoducho,nase telo tak nefunguje.je mi jasne,ze pri kazdom strese...kontrolu stracam.momentalne je to asi 1x do tyzdna.to som si odsledovala.potom sa nastartujem forom,receptamy a zase mi je jasna veta,ktoru dukan v knihe pise.ze pre niektorych bude tato cesta dlha..lebo maju chudnut 10tky kg.takze treba jest co najpestrejsie.takze vymyslam.najviac nedam dopustit na e.shopovu nutelu,aj ked su v 2.hej faze povolene len 2 lyzicky.tazko sa mi lyzica odklada....ach jaj.obohatili ma teraz schirataki tofu slize...aj ked nie su najlacnejsie...tak si ich 1-2x do tyzdna dovolim.vela pouzivam tofu,pretoze zial nie som mäsova..maximalne kuracie prsia..ale aj tie miesam s tofu.na nemeckom fore som sa docitala,niektore kocky drzia ze 5 dni zelenina bielkoviny,a 5 dni bielkoviny...zda sa mi to praktickejsie.lebo mi potom zelenina hnije v chladnicke.a takto mam 5 dni ..kde rozmyslam bielkovinovo..a 5 dni zeleninovo.nastastie mliecne vyrobky mi problem nerobia.takze cottage,acidko,mlieko....obcas tuniak.minule som si urobila pizzu s tuniakovym cestom,a este som supla do toho aj tofu...takze
-tuniak,tofu,vajicka (alebo bielka..ako kto si vycerpal zasobu vajec na den) rozmixovat,upiect do trosku chrumkava
-potom na to supnut vsetko povolene a teda trochu nizkotuc.syra...zial u nas dostat len 13 percentny..para tlac...
-davam si potom na to dukanov kecup...a je to vydatne bielkovinove a trosku zmena...

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre dukanka Po október 15, 2012 6:42 am

elena1975 napísal:ja sa hlasim po 6.tyzdni dukana.som staronova,a dukanom sa pokusam schudnut uz viacej krat.vzdy par kg islo dolu,najviac 10,ale potom som prerusila a priberala naspät.aj tak musim priznat,ze dukan je jediny,ktoreho mozem drzat aby kg isli dolu.nic ine nezabera.uhlohydraty zial..ako kolvek mi chutia,ma nutia jest stale viac.(alebo ja neviem prestat jest,vraj jedlo nie je na vine..ale nasa hlava-my)je mi jasne,ze jedlo je mojou drogou,po ktorej siaham po kazdom strese.vsetko som skusala...aj menej stresu..ak sa dalo.nedokazem jest malo a vsetko.takze zase dukan.kedze mam za sebou vsetky mozne diety,chudnem velmi pomalicky aj s dukanom.za 6 tyzdnov 4 kg.uz mam na to roky,viem,ze neda sa hned a vela...uz len pomalicky a malo.ale zase mi je jasne,ak nekontrolujem co jem,kolko jem....priberam.nie stojim na vahe...ale priberam.takze zacala som na 90kg/160cm.dnes 86kg.1x do tyzdna väcsinnou sobotu zial dietu porusujem.ale uz aj s tym som sa zmierila,uz je blbost si povedat..ze od dnesneho dna dukan a kym neschudnem 25kg,uz nikdy nic ine do huby.jednoducho,nase telo tak nefunguje.je mi jasne,ze pri kazdom strese...kontrolu stracam.momentalne je to asi 1x do tyzdna.to som si odsledovala.potom sa nastartujem forom,receptamy a zase mi je jasna veta,ktoru dukan v knihe pise.ze pre niektorych bude tato cesta dlha..lebo maju chudnut 10tky kg.takze treba jest co najpestrejsie.takze vymyslam.najviac nedam dopustit na e.shopovu nutelu,aj ked su v 2.hej faze povolene len 2 lyzicky.tazko sa mi lyzica odklada....ach jaj.obohatili ma teraz schirataki tofu slize...aj ked nie su najlacnejsie...tak si ich 1-2x do tyzdna dovolim.vela pouzivam tofu,pretoze zial nie som mäsova..maximalne kuracie prsia..ale aj tie miesam s tofu.na nemeckom fore som sa docitala,niektore kocky drzia ze 5 dni zelenina bielkoviny,a 5 dni bielkoviny...zda sa mi to praktickejsie.lebo mi potom zelenina hnije v chladnicke.a takto mam 5 dni ..kde rozmyslam bielkovinovo..a 5 dni zeleninovo.nastastie mliecne vyrobky mi problem nerobia.takze cottage,acidko,mlieko....obcas tuniak.minule som si urobila pizzu s tuniakovym cestom,a este som supla do toho aj tofu...takze
-tuniak,tofu,vajicka (alebo bielka..ako kto si vycerpal zasobu vajec na den) rozmixovat,upiect do trosku chrumkava
-potom na to supnut vsetko povolene a teda trochu nizkotuc.syra...zial u nas dostat len 13 percentny..para tlac...
-davam si potom na to dukanov kecup...a je to vydatne bielkovinove a trosku zmena...

Elenka, tak toto akoby som čítala o sebe. Tiež celý život držím diéty, skúsila som všetko! Keď niekto začne hovoriť o "novej diéte", alebo aj tabletkách, kvapkách pod jazyk, nápojoch...tak mne je jasné že ja už ich mám dávno za sebou. Hoci moja váha nie je vysoká, vážim 61-68 kg, je to so mno tak, že z tej 61-ky na 68-mičku sa dokážem dostať aj za 10 dní. Tak preto celý život diéta! Najlepšie sa samozrejme cítim keď mám to minimum- ale to asi každá...Začalo sa to keď sa mi narodila dcéra- to som počas tehotenstva pribrala 17 kg. Po pôrode mi ostalo 6 kg ktoré nie a nie zhodiť. Mala som vtedy 19 rokov a proste som to celé pokazila...
Po dvoch rokoch prišiel syn a aj stresy a "depky". Mám rada aj sladké, rada skúšam nové jedlá, myslím že sa však stravujem zdravo. Vždy sa snažím vybrať tú zdravšiu variantu. Muž mi stále hovorí že už sa môžem živiť ako stravovacia poradkyňa! To všetko ale pre mňa znamená len to že nepriberiem- nie že schudnem! Potom stačí jeden deň zhrešiť a sú dve kilá navyše (a potom že fyzika funguje- zjem dve porcie jedla čo spolu váži 500 g a priberiem 2 kg!!) Až pri Dukanovej diéte sa mi jasnejšie ukazujú výsledky.
S tou stravou to mám rovnako- keď ma jedlo nudí tak proste do toho praštím preto stále vymýšľam. Alebo si radšej doprajem to čo mi chutí hoci je to drahšie- vtedy si dám menšie množstvo ale proste chuťové poháriky musia dostať svoje! Mám teraz len jeden problém- dúfam že prechodný- náhrady cukru ma nafukujú Embarassed. Najmenšie problémy mi robí stévia ale niekedy aj tá sklame.
Určite vyskúšam tvoju pizzu ale ja sa s vajíčkami moc neobmedzujem celý život a cholesterol mám dokonca mierne pod odporúčanými hodnotami.
Ja osobne by som práve kvôli pestrosti stravy nevydržala 5 bielkovinových dní!
Držím ti päste nech to ide lepšie ako doteraz!

dukanka

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Po október 15, 2012 10:07 am

dakujem za tvoje pismenka.ja uz sa neobvnujem,a ani nad tym nerozmyslam,preco cely zivot s vahou bojujem.zmierila som sa s tym.kazdy clovek s niecim bojuje.kazd.my s nadvahou.na tejto ceste sme spravili vela chyb,ale sme sa naucili vela vela dobreho.aspon ja to tak vidim.5 dni tak a 5 dni inak mi vyhovuje,lebo pekne pojem vsteku zeleninku za tychela krat si na 5 dni.lepsie mi vyhovuju bielkovinne osamote,nemam take chute.ako nahle nastupi zelenina...uz prichadzaju zravky.a vela krat si navarim vela,co za jeden zeleninovy den nezjem,takze to zjem hned na druhy den.je to prakticke.zmierila som sa zo svojim telom.aj s mojou vahou a ako telo reaguje na rozne zmeny.je mi jasne,ze ak schudnem,nebude to na cely zivot.vzdy pridu obdobia,ked priberiem a zase najdem silu chudnut.muzovi take veci ani nehovorim,lebo si robi posmesky.on bojuje zase s cigaretami..takze smejem sa zase ja...on mi nehovori,ze prave ma den,ked chce prestat..a ja mu nehovorim,ze drzim dukana.dnes som si urobila karfiol s vajickom a do toho tofu
-uvarit karfiol v slanej vode
-uprazit cibulku,hodit tam tofu a na drobno pokrajany karfiol.vajicka a trosku aj pripect.
-zapijam nizkotucnym mliekom.

na veceru sa strojim kura na kyslej kapuste.medzi tym chrumem kalerab,acidko a povolena nutela
-k tomu moje otrubove cokoladove müssli kolaciky

na zdravie

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Po apríl 08, 2013 11:28 am

ahojte vsetci chudnuce
takze pomaly chudnem a budem chudnut cely zivot
oktober 2012 90kg
dec 2012....84kg
januar2013 ..86kg
potom som sa nastvala a objednala bronine poradenstvo.ani mi nemusela vela radit,lebo smo vela veci poznala.ale denne rekapitulacia toho,co som jedla a co robila mi pomahala uvedomit si,kde robim chybu a preco sa prejedam a stale porusujem dukana.
februar...85,5kg
april...80,5kg
aj tu dochadzala k stagnacii,lebo som proste vela jedla.aj ked povolene potraviny ale vela.robila som si vela sladkosti.takze aj tu som zredukovala jedlo na normalne porcie..na taniere nie misy.co mi velmi pomohlo,robit si plan varenia.ja si ho urobim an cely tyzden.prechadzam si fotografie s receptamy a napisem si,co budem denne varit.respektive obden.niekedy mi je na zaplakanie,ze zase musim varit.ale bez toho to proste nejde.varim skoro kazdy den.alebo na dva dni.treti denn bud dojedam pozostatky alebo zase varim.niekedy s toho tyzdna jedla obmienam.ale uz mam zachranny plan.
mam vzdy plnu chladnicku vsetkeho mozneho.vela zeleniny,zelatinove pudingy...ci uz ten bielkovinny..je uzasny alebo s e schopu.
-snazim sa liter vypit cistej vody..a az potom si urobim steviove sirupy...
-jednu kavu si dam bez vanilkoveho sladidla a jdenu horku.aby ma potom aj malicicka sladkost potesila.
-proste na kazdu situaciu vymyslim zachranny plan.
drzte sa

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ut apríl 23, 2013 12:01 pm

kocky ako sa mi dari
mam 79kg.teda asi od 20.2. som dala ca. 6,5 kg dole.od oktobra 2012 je topresne 11kg.
-mala som 3dnovy vikedovy pobyt,kde som si nastastie vsteko navarila a zobrala zo sebou.chodila som do chladnicky v zavodnej kuchini.velmi neboli nadseny..ale vedela som ze nesmiem ustupit...a musim sa stravovat dalej podla dukana.
-dalej je zeleznou zasadou planovat jedlo a aspon na 2-3 dni navarit.mat vzdy vsetko v spajzi.sladke slane.
-zvlastne..cim viac chudnem,tym viac sa citim tlsta a mam negativny postoj k tucnote.priam sa mi hnusi.uz to ma pohana dalej.nie je to o pevnej voli...ale o planovani
drzte sa

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre DadaPP St apríl 24, 2013 5:24 am

Ahoj elena1975 máš úplnú pravdu, jedlo si treba plánovať ináč zješ aj to čo nemáš. Aj ja so už z dukanom borím od 11.10.2012 a posledný mesiac som neschudla ani deko, len včera zrazu dole 1,5 kg a to mám pred svojimi dňami. Niekedy nechápem ako to funguje. už chcem prejsť do tretej fázy, ale manžel sa rozhodol, že chce dukana držať tiež a tak to sním ešte potiahnem. Chcela som pôvodne Váhu 68 ale keď mi to šlo dole pomaly tak som si upravila konečnú váhu. Uvidím ako mi to pôjde spolu s manželom. Ináč každý kto vidí moje výsledky chce začať s touto diétou, dokonca aj môj sedemdesiatročný otec sa ide dať na to.
DadaPP
DadaPP

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Pi apríl 26, 2013 2:43 pm

dakujem za odpoved.je to dlha celozivotna cesta.kedze rada jem,viac ako 2 kg mesacne dole nedam.lebo ani dukan sa neda jest kolko chceme.snad len mäso a zelenina..s toho si naozaj mozeme dat vela.ale vsetky ostatne veci len s mierou...teda hlavne mliecne veci.
-ja na seba vymyslam take finty...ze sladke sustredim skor na vecer..lebo vtedy som odolavala najhorsie.takze do obeda voda,kava bez sukralozy a pod.
-poobede uz steviove sirupy ficia,ci zel.puding,ci ovsena kasa s nutelou.ja som sice v oktobri zacala,ale stale porusovala.kazdy tyzden som prezrala cele vikendy.teraz az od februara dodrzujem fakt skalne.raz som porusila.inak som sa drzala.jasne,ked boli tazsie dni,viac som jedla..ale len v ramci dukanovych povol.potravin.takze od oktobra do februara islo asi tak 5kg.od februara do aprila dalsich 6 kg priblizne.
-u nas zacali vidiet ze chudnem az teraz,po 11tich kilach.kazdy sa sice vypytuje..ale nikomu sa nechce planovat nakupovat varit.
-j avzdy hovorim ze nnic v zivote nie je zadarmo.ani dobra postava ci zdravie.
-dost mi pomaha ak o tom pisem.vtedy mam dojem,ze si myslienky usporadovavam...

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ne apríl 28, 2013 6:20 am

od 20.2.2013 mam dole 7,5kg.neuveritelne.jak pocitam tak pocitam...dukan mi vypocital ze mam mat 65kg.aj ja to tak akosik vidim.ale dala som si ciel 60kg.mam 160cm.
-tak uvidime a bojujeme dalej.idem si zase na par dni napisat plan co varit a co robit.
-v zahrade mame velku trampolinu.vcera ze si idem trochu poskakat.skacem skacem a nic.nie som unavena.skacem skacem a stale nic.niekedy som par krat vyskocila a musela veru prestat.tesim sa.

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Po máj 27, 2013 6:47 am

moja dalsia cesta pokracuje celkom dobre.od februara som urobila asi pred mesiacom 1x vynimku.den ked som sa doslova prejedala vsetkym moznym.od vtedy sa drzim.obcas ked mam tazsie dni sa prejedam dukanom,ale tam mam dojem ze je vzdy cesta spät.
-dala som si 3 dni len ciste proteiny,bez tolerovanych potravin.4 den som mala stale bielkoviny ale uz toler. potraviny no a vcera uz bola aj zeleninka.
-ked mam dojem ze to vobec nejde a dlho stojim,tak hodim 2-3 dni len pur protein day.a vzdy sa to trosku rozbehne.
-pozor na mliecne vyrobky.
-neobmädzene len mäsko a zeleninku.mam novy recept hodim ho do fora na recepty.do hlavnych receptov ho neviem dat
-zacala som cvicit konecne zas.mesiac som prestala.stale sa nieco dialo..deti boli chore..vela prace.bola som proste uplne hotova. a velmi som potrebovala energiu na to,aby som v dukanovi ostala.nechcela som ho porusit.bojim sa,ze zase velmi tazko najdem cestu spät.
-v juni ideme na dovolenku.takze uz teraz uvazujem,planujem ako sa tam budem stravovat.som rozhodnuta neporusit.
-mäsko zeleninka tam bude.ml.vyrobky tiez.balim do kufra dukanovu nutelu,dukanove keksiky,sladidla...no moje nervy.tolko zradla prenasat na africky kontinent.
-ale som pevne rozhodnuta.
drzte sa
-

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ut júl 09, 2013 6:21 am

oktober2012...90kg
 jul2013...........74,5kg
sama neverim tymto cislam,ktore vidim napisane a asi si ich musim napisat 100x kym moj mozg uveri,ze mam vahu,ktoru som poslednych 5 rokov teda nevidela.kocky,tym ze uz dukana drzim dlho,som vyskasala nieco skombinovat.2-3 x do tyzdna nejem.len veela pijem.inak sa dalej drzim dukana.vzdy po postnom dni si dam bielkoviny,zeleninu.potom dalsi den bielkoviny a potom skusam postny den.dlho mi uz vaha stala a preto som toto zaradila..a ide to dole dalej.naozaj sa nic nestane ak clovek aspon 1x do tyzdna jedlo vynechat.ja som najprv chcela skusit kazdy druhy den vynechat jedlo,ale tym ze varim aj detom a rodine..sa to proste nedalo.teraz si post urobim v ten den,ked viem,ze nemusim vyvarat a mam ten den viac pre seba...kavicku si dam...proste bez nej som uplne vyradena,a vecer si dam zeleninovy vyvar.kavicku pijem velmi slabu a sprtnem aj mlieko.viem ze by sa to nemalo ale je to taky ciastocny post.vyzujem cely balik sladkych zuvaciek.no,nie je to lahke cely den nejest.ale s tymito pomockami sa mi to zatial dari.pijem veela vody,cajov,ale aj steviove sirupy.vyhoda 1 dnoveho postu je,ze sa zase na dukanove veci tesite,chutia vam a sposobuju radost.ked uz tak dlho dietu drzim,jedla sa mi uz objedli a stale som vymyslala.teraz ma uspokoji aj rajcinka s vajickom.dalsia vec tohoto 1 dnoveho postu je,ze na druhy den sa mi tak neda vela jest.proste jem menej.
-je to naozaj dobra pomocka hlavne pre tie kocky,co vela papaju aj v dukanovi a chudnu pomalicky.
-jedlo si naozaj uzivam nekonecne...neuskodi,ak do postneho dna zaradite aj zeleny jacmen ci chlorelu.a v zeleninnove dni veela zeleninky.telo sa nam za to odvdaci.

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Po august 05, 2013 6:55 am

ahoj kocky
oktober 2012...90kg
august  2013...72,2kg

neuveritelne cisla.ako zvladate leto?ja na dve recidivy celkom dobre.postne dni si starostlivo vyberam,ked viem ze som v akej takej pohode.inak ficim na dukannovi a naozaj menej jem.vela pracujem s hlavou,hladanim samej seba..aka naozaj som..co naozaj chcem ja.neustale stopujem po pricinach prejedania v mojom zivote.clovek nemoze zredukovat alebo zmenit len jedlo.ale musi zmenit celu hlavu..vymenit cele svoje myslenie.na svoje myslenie....drzim palce....

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Danka D. Št august 22, 2013 2:12 pm

Ahoj Elena,
dávaš pekné čísla,nový človek...si dobrá a držím palce. Aká je Tvoja cieľová váha?

Danka D.

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 So august 24, 2013 2:54 pm

ahoj dada.dakujem za par slov.velmi malo si tu kocky vymiename nase skusenosti s dietou.aspon ja mam ten dojem,ze tu vediem monolog.mam sa celkom fajn.cielova je tak okolo 60kg.co nie je jednoducha cesta.a teraz som na razcesti.su prazdniny,deti doma..stale im treba nieco varit,natierat chleby,krajat ovocie..teraz dost porusujem ale uz sa zbieram a pokusam sa vydat sa na dalsi kus cesty.
-aj ked...ciel je naozaj cesta.ak si raz schudla,uz nikdy nemozes jest normalne.proste to sa neda
-normalne mozes jest ako vynimku..inak zelenina,malicko ovocia,bielkoviny.
-nosim polostare obleceie,co mi je uz velke..ale nechcem investovat este do novych veci.davam si na tych 10kg rok.na buduci rok uz najar..sa by to mohlo okolo tej 60tky rysovat.dufam,verim.
-na posledy som mala tolkoto kilov ked som este nemala druhe dieta.vtedy som musela tiez aspon 25kg chudnnut po prvom.s druhym tehotenstvom zase ako keby dovolee prejedanie...ale veru postava nie je co bola.kila su rovnake..ale veru saty za mojich mladych cias len velmi tazko sedia.a su stale tesne.dala osm ich vsetky prec.ic som si nenechala.to je minulost.
-s chudnutim sa musi menit aj myslenie..nestaci len zmenit stravu...tak bojujem

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Danka D. Po august 26, 2013 4:41 am

...tak s tou postavou, to máš pravdu...tuk sa akosi úplne ináč rozkladá ako za mladých čias...
...celé leto je pre nás poriadnou skúškou pevnej vôle,všade samé pokušenie vo forme ovocia,zmrzky,večerné posedia:) ...ach jaj, mám čo naprávať
...

Danka D.

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ut august 27, 2013 5:10 am

ahojcek
dakujem za par slov.aj ja som mala "recidivu" par krat toto leto.dnes som sa odvazila postavit na vahu a 3 kg hore.su to rychlo pribrane kila a pojdu aj rychlo dolu.
-tie pokusenia budu vsade a vzdy,aj v zime.len mam dojem ze letne prazdniny a vela casu s detmi je sice krasny cas,ale tym ze som im stale nieco robila a varila..raz chlebik natriet,raz ovocie...palacinky..myslim ze priam nemozne dodrzat dietu a chudnut.bolo by od naseho tela nefer,aby vydrzalo..a muselo sa stale konfrontovat s jedlom ktore momentalne nemusi
-nevadi.deticky su tu a to patri k zivotu.ako som napisala,chudnutie je cesta.nie je to ciel od A do bodu B.je to len od A po tial po kym zijeme.a to ze na tej ceste 2-3 kg pojdu hore je len varovanie.
-ja tu zase vidim zmenu myslenia.ja som pribrala 30kg a nemala som v hlave kontrolku ze pozor rob nieco zo sebou
-teraz ju nastastie mam..hop hop..2-3 kg isli hore...rob zo sebou nieco
-nieco zo sebou robit pre mna ale neznamena..ze zacni drzat konecne dietu.

-v prvom rade si vzdy musim v tichosti sadnut,oddychnut si s toho frmolu a rozmyslat,preco mam stale chut na sladke ci chlieb...lebo uz seba poznam ked som v psychickom klude,nemam problem tieto veci odmietnut.väcsinou aj dostanem odpovede.takou zakladnou chybou,na ktorej casto zlyham je,ze nemam navarene.nemem moj oblubeny dukanov puding,ci jogurt alebo dobre mäsko.myslim si..aale sak si hodim sunku,ci dozu s tuniaka.to su sice dobre veci.ale moja mysel vie,ze ich nejem preto,ze mam na ne chut..ale som bola pohodlna planovat a navarit.samu seba clovek nikdy neoklame.a potom sa cudujeme,preco nedokazeme sam zo sebou spolupracovat.
-doporucujem si rano naplanovat na co mame chut a to papat.vtedy zravka(s ktorou som sa uz tiez spriatelila,lebo patri do mojho zivota a ukazujem mi,ze musim nieco zmenit) je pekne na pokoji.
-ak samu seba klamem..chapem,ze vznika chaos.
.
-par dni to trva,kym ako tak zmenim moj zivotny rytmus a potom prichadza na rad dukan...v ktorom znizujem davky.(lebo ano ano..aj dukanom sa da prejedat..moj casty spolocnik..dukanovske prejedanie)

-a takto fungujem cely rok.
-dokonca som pridala dni,ked vynecham jedlo uplne.ked som v praci,tak sa mi podari 2-3x do tyzdna jedlo vynechat.len hovädzi vyvar kolko chcem,zeleny jacmen a riasy.no a veela veela vody.ale to sa da len vdaka tomu,ze drzim dukana.zmysly nie su tak vadrasane sladkostami..takze dokazem na jeden den jedlo vynechat
-a druhy den nabehnemzase na dukana..bielkoviny zelenina.

-ked sa mi to takto dari..vies kolko casu usetrim?zrazu nemusim cely de mysliet na jedlo..nemusim cely den varit.mam cas na cvicenie a na seba.

-ale tieto dni su nemozne dodrzat,ak cely den vyvaram pre deti.zase...bolo by to od mna nefer,aby som od seba pozadovala asketu..a vystavujem sa jedlu.ale zase je to len poznanie.ved deticky su tu..a davam si zalezat,aby mali co najviac zdraveho jedla.
-kedze su velky papaci..ako ich maminka.furt chcu jest.samozrejme ze to korigujem.al e ak im davam jest tak celozrnne veci,ovocie,zeleninku aj mäsko...

-takze vcera som mala prvy krat po dlhych tyzdnoch postny den.a tesim sa s toho.

-som stale rozhodnuta ist dalej a ist na 60kg.vcera som si obliekala jedny nohavice,co som si naschval kupila cislo 40.uz som bola na 71kg a v pohode zapla a nosila.vcera som si ich obliekla a hovorim si,ze dam si radsej dake sirsie co ma netlacia
-napadla ma myslienka..ze dnes ma nebavi byt stihla,hrat sa s uzkymi gatami na chudu.dam si sirsie nohavice

-a hned som si povedala,ze to co je za blbost?akoze ma nebavi byt chuda?budem si stale davat siroke nohavice,aby mi to nepripominalo,ze mam zo sebou nieco robit?
-tak som si dala tie uzsie.trocha ma tlacili.bolo mi luto,ze tie gate boli pred tyzdnom v pohode a nosila som ich bez pocitu,ze ma trochu tlacia.
-teraz mi hovoria,ze rob zo sebou nieco a budeme ti velke

taka mila skusenost.ako sa clovek rychlo zmieri s lahkym riesenim
-este som si uvedomila,ako rychlo sa clovek dokaze dostat k lacnej a vysokokalorickej odmene.ak sme unavene,smutne..nervozne...je tazsie sa zastavit,zistit co mi je a zmenit to
-je tazsie hladat odmenu pre nasu dusicku v inych veciach ako jedlo.
-lahke a cenovo dostupnejsie si kupit velku lacnu cokoladu.lebo tam netreba planovat,varit,netreba robit nic..len sa nechat vniest do viru udalosti.
-este jedno jednoduche ulahcenie som praktizovala,ked mi bolo smutno na dusi. bolo a stale ako tak je ..je nakupovanie.vzdy,ked som sa citila zle,som si kupila novu handru na seba.ked som si ju obliekla,kratucky cas som sa v tom citila super.ale potom,ked nadsenie ochablo,zase sa ozvali moje stare speky na bruchu...prejedanie a priberanie.nepomohol ani pekny pulovrik.zase jednoduche a casto cenovo rychlo dostupne potesenie,miesto riesenia,preco mi je na dusi tazko.

-na tomto teraz velmi intezivne pracujem.aby som hladala potesenie,ci pokoj na dusicke,cvicenim trebars jogy,citanim...silnym uvedomenim si tu a teraz.uvedomujem si ,ako sa mame dobre..hranie s detmi a cas s nimi straveny...lebo aj ten mame len na urcity cas.vela citam a vela na svojom mysleni pracujem.casto mi to pomaha,samozrejme niekedy zlyham a prejem sa.ale dakedy to bolo denno denne..sladkosti sladke slane.teraz je to 2-3 x do mesiaca.vidim v tom obrovsky pokrok.aj ked nie vyhru.

-ak si zoberieme nase vlastne spravanie do vlastnych ruk,a nevyhovarame sa na osud...je to tazsia cesta..ale znamena byt stihlym a neprejedat sa.neodmenovat sa jedlom.
-rozpisala som sa,snad sa v mojich riadkoch niekto najde
-toto su moje skusenosti s chudnutim

-kazdemu doporucujem najst pricinu,preco sa prejedal.ak niekto pribral..znamena to ze sa prejedal,aj ked jeho mysel hovori ze veed ja nic strasneho nejem
-jedno s kym sa clovek porovnava.ak je tucny...prejeda sa.
-mne je dukan velkou pomocou.ze si aj pochutim,ale ma to zasyti.je to vzdy kotva,ktorym smerom sa musim vydat a vydavam..ked sa mi to v hlave vsetko "zmagori",a ja potrebujem hrozne sladke a veela..slanee a vela.
-dukanom sa vzdy viem spamätat.a viem napravit stravu.a popritom riesim,co sa vlastne v mojej recidive stalo.co sa dialo v mojom prezivani,smutkoch..ci chaose v hlave

-zelam vam krasny den a cestu premeny za stihlou postavou
drzim palce

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre elena1975 Ut august 27, 2013 5:10 am

flower

elena1975

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Sponsored content

Sponsored content