AGAR - AGAR gel
3 posters
Strana 1 z 1
AGAR - AGAR gel
Zdravím všechny dukanky.. S dietou jsem začla před 5ti dny.. Napřed jsem to asi týden studovala a sháněla potřebné suroviny. Vzhledem k tomu, že jsem v Itálii, mám problém sehnat jakékoliv mléčné výrobky (krom jogurtových vloček) s 0% tuku. Takže toto je zároveň prosba, jestli tu je nějaká "kolegyně" a má zkušenosti jak nakupovat v Itálii, podělte se!
Jinak zaregistrovala jsem se i na oficiálních Ducanovo stránkách pro Itálii. Objednala jsem si tam některé užitečné věci, mezi jiným i AGAR. Už jsem koukala i na eshopy v Čechách, dá se koupit i u nás. Můžu všem jenom doporučit. Použila jsem to zatím do dvou receptů a výsledek super. Na rozdíl od želatiny tenhle výtažek z mořských řas neobsahuje opravdu skoro nic.. tuky a energie 0. Jediný rozdíl je, že se musí rozpouštět v teplé vodě, ve studené to prý nejde. Takže dámy: kdo je na sladké.. myslím, že to je dobrá volba. Podle mě, by to šlo použít do čehokoliv-majoneza, pudink, omáčky.. nejsem si úplně jistá. Je to bez zápachu a úplně bez chuti. Až vyzkouším nějaké další možnosti použití, dám vědět...
Jinak zaregistrovala jsem se i na oficiálních Ducanovo stránkách pro Itálii. Objednala jsem si tam některé užitečné věci, mezi jiným i AGAR. Už jsem koukala i na eshopy v Čechách, dá se koupit i u nás. Můžu všem jenom doporučit. Použila jsem to zatím do dvou receptů a výsledek super. Na rozdíl od želatiny tenhle výtažek z mořských řas neobsahuje opravdu skoro nic.. tuky a energie 0. Jediný rozdíl je, že se musí rozpouštět v teplé vodě, ve studené to prý nejde. Takže dámy: kdo je na sladké.. myslím, že to je dobrá volba. Podle mě, by to šlo použít do čehokoliv-majoneza, pudink, omáčky.. nejsem si úplně jistá. Je to bez zápachu a úplně bez chuti. Až vyzkouším nějaké další možnosti použití, dám vědět...
worfi- Messages : 2
Re: AGAR - AGAR gel
Agar agar bude na predaj aj v mojom eshope od začiatku marca. Je fakt výborný, máš pravdu !
nakupovat v italii
Ahoj ja byvam tiez v italii na Sardinii a tu je to este problematickejsie ako na kontinente, (mam dom v Rovigu.) Ja nakupujem mliecne vyrobky v Lidli a otruby a agar a par inych veci v biologickom obcode. Nasla som aj odtucnene susene mlieko a sladidlo steviu v supermarkete v INTERSPAR alebo v METRE.Stevia je aj v vo farmacii staci ak di ju das objednat robi ju Dietor alebo Misura.Skus sa poinformovat o najblizsom bio obchode v blizkosti tvojho bydliska. A tvaroh si robim doma z nizkotucneho mlieka,je to uplne jednoduche a lacne. A je aj kefir v obchodoch LD.
katarina- Messages : 22
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: