:o) spolubojovnička
+6
katarina.zichackova
zlatana
Zuzana
Janabe
zuzanas
Zuzka
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
:o) spolubojovnička
Ahojte spolubojovníci ) potrebujem parťačku do 3 fázy.... )
Zuzka- Messages : 418
Re: :o) spolubojovnička
Na Fcb sa mi zda, ze je Marketa Heinova, ta pisala, ze ide do tretej a tusim tiez niekoho hladala do partie
zuzanas- Messages : 140
zuzanas napísal:Na Fcb sa mi zda, ze je Marketa Heinova, ta pisala, ze ide do tretej a tusim tiez niekoho hladala do partie
Ďakujem
Zuzka rada by som sa ta spytala. Ja som teda v 2F, ale zaujimalo by ma, ze v 3F, ked mas povolene 2x jedla obsahujuce skrob, by ma zaujimalo, ze ked za den mozes 200g cestovin, ci ich musis zjest len na obed, alebo si ich mozes v ten den rozdelit na viac krat. Chapes, ked si urobim fazulovu polievku, alebo tak. Aj sa mi zdalo, ze som to niekde citala, no teraz to uz hodku hladam na fcb a nemozem to najst. Dakujem
zuzanas napísal:Zuzka rada by som sa ta spytala. Ja som teda v 2F, ale zaujimalo by ma, ze v 3F, ked mas povolene 2x jedla obsahujuce skrob, by ma zaujimalo, ze ked za den mozes 200g cestovin, ci ich musis zjest len na obed, alebo si ich mozes v ten den rozdelit na viac krat. Chapes, ked si urobim fazulovu polievku, alebo tak. Aj sa mi zdalo, ze som to niekde citala, no teraz to uz hodku hladam na fcb a nemozem to najst. Dakujem
ja som si urobila dnes šalatik tuniakovo - cestovinový a dam si ho aj na obed aj na večeru... ja som to pochopila že je to denná dávka, ktorú by si nemala prekročiť a je jedno či to zješ naraz alebo na dva krát. Koľko kg ti treba dať dole aby si prešla do 3 fázy ? tak ako maš v tabuľke lebo mne dukan vyrátal 77,8 kg a mam menej ale ja som si chcela urobiť rezervu ale ešte 1 kg musim dať dole xiix 65 je lepšie čiselko ale neviem či dokažem schudnuť aj v tretej fáze ..nevieš o tom niečo
No mne chyba asi 5kg Myslim, ja to davam orientacne. Neznasam vazenie, vzdy sa straaaaaaaaaaasne rozculim uz obliekam oblecko, co som nosila ako 65 kg. To by som aj tak chcela, bo uz som mala aj menej a ludia sa ma pytali, ci som chora /mam tazke kosti/ Dukan mi vyratal na 64 Dakujem za odpoved. Mam toho vela nacitaneho a viem, ze som citala asi 3 prispevky - neviem kde, ze v 3F sa im este podari to 1 az 2 kg schudnut Dufam,ze dobra sprava pre teba
zuzanas napísal:No mne chyba asi 5kg Myslim, ja to davam orientacne. Neznasam vazenie, vzdy sa straaaaaaaaaaasne rozculim uz obliekam oblecko, co som nosila ako 65 kg. To by som aj tak chcela, bo uz som mala aj menej a ludia sa ma pytali, ci som chora /mam tazke kosti/ Dukan mi vyratal na 64 Dakujem za odpoved. Mam toho vela nacitaneho a viem, ze som citala asi 3 prispevky - neviem kde, ze v 3F sa im este podari to 1 az 2 kg schudnut Dufam,ze dobra sprava pre teba
juuj tak to si ma veľmi potešila...aj ja mam ťažké kosti a teraz už len potrebujem spevniť telo ..musim sa priznať ja som vôbec necvičila ani nič..lebo mam skusenosť že ked ja začnem cvičiť tak kg nejdu dole vôbec...tak som sa pre tentokrát rozhodla necvičiť a podarilo sa schudla som ... čo ma vňnesmierne teší a najviac vtedy ked to počujem s každej strany je to super pocit
Mam ešte jednu osobnú (netaktnú) otázočku na teba koľko maš rokov a koľko cm meriaš.
V pohode. Mam 28 rokov jedno dieta a meriam 170cm Ja som zasa dost aktivny clovek /aj moja dcera je strasne aktivna / a tak som si vymyslela a zatiahla do toho manzela, kamratov, kamaratky a raz do tyzdna hravame hodinu a pol floorball a to som to nikdy predtym nehrala :DDDJe to straaaaaaasne makacka a strasne nas to bavi.
Ahojte kočky,ja sa stale rozhodujem či prejsť do tretej fázy...mne táto druhá vyhovuje aj ked by som už nemusela chudnúť,ale akosi sa bojím ísť do trete,j aby som nezačala naberať
Janabe- Messages : 22
Myslim, ze to nehrozi. Este na starom fore som citala prispevok, ked dietu drzali manzelia on -10 ona -9 kg. Ze su rok po diete a vobec nepribrali ) papavaju spaldove cestviny. Isto aj ja ked pojdem do 3F tak si budem kupovat spaldove Takze sa nebojte a uzivajte si 3F. A este rada, ak sa bojite, zvyste fyzicku aktivitu, to isto zaberie ))))))
Janabe napísal:Ahojte kočky,ja sa stale rozhodujem či prejsť do tretej fázy...mne táto druhá vyhovuje aj ked by som už nemusela chudnúť,ale akosi sa bojím ísť do trete,j aby som nezačala naberať
Aj ja som mala také pocity...ale prešla som do 3 fázy a v pohodke je to už skoro normalna strava je to super
no tak asi do toho hupnem :)ešte sa postavím na váhu a dám vedieť či som sa odhodlala...ďakujem za rady
Janabe- Messages : 22
Ahojte dievcence ja som v druhej faze u mna to ide pomaly mam choru stitnu zlazu ale chcela by som sa vas opytat sko ste si vytvorili tie krasne metriky kde vam to ukazuje ako ste na tom z bmi a vahou? Dakujem zuzana
Zuzana- Messages : 5
V hlavnej ponuke je uuuuuplne dole napisane - vytvorte si svoj ticker. Tam je podrobny navod ako si ho urobit
ahojte ja som tiez dnes zacala 3fazu celkom mi tovyhovuje pretoze konecne mozme jest bez vycitiek svedomia zjedla som vajicka s 2 celozrnymi rozkami a citim sa super najedena a bez vycitiek a celu cokoladu mozme zjest bez vycitiek cez hody a to je super...ja som citala ze tie cestoviny by sa mali zjest naraz a nie odkladat na vecer na jednom portali...ja mam 65kg zacinala som na 73kg uz som mala minuly vikend aj 64kg ale pootm boli male prehresky a zostalo mi 65kg ale tesim sa tolko som nemala skoro 5 rokov... a miery tiez ako 15-ka
zlatana- Messages : 3
a este sa chchem spytat slo vam este nejake kg dole alebo hore?ja som sa tiez bala zacat z 3fazou ci nepriberem ked sa tolko je ale dnes som uz zacala lebo som mala uz vela prehreskov tak este aby som to nepribrala naspat
zlatana- Messages : 3
zlatana napísal:a este sa chchem spytat slo vam este nejake kg dole alebo hore?ja som sa tiez bala zacat z 3fazou ci nepriberem ked sa tolko je ale dnes som uz zacala lebo som mala uz vela prehreskov tak este aby som to nepribrala naspat
ahoj ja som v 3 fáze druhý týžden a nič som nepribrala super pocit držim palce
Janabe napísal:Ahojte kočky,ja sa stale rozhodujem či prejsť do tretej fázy...mne táto druhá vyhovuje aj ked by som už nemusela chudnúť,ale akosi sa bojím ísť do trete,j aby som nezačala naberať
Presne to je aj môj problém tiež mám strach, že začnem priberať.
katarina.zichackova- Messages : 8
katarina.zichackova napísal:Janabe napísal:Ahojte kočky,ja sa stale rozhodujem či prejsť do tretej fázy...mne táto druhá vyhovuje aj ked by som už nemusela chudnúť,ale akosi sa bojím ísť do trete,j aby som nezačala naberať
Presne to je aj môj problém tiež mám strach, že začnem priberať.
Neboj nezačneš III. fáza je uplne super..ten jeden BD daš dole to čo ti kolíše ked ješ v týždni ine veci.... fakt je to super ja som dokonca v sobotu mala konečne 65 kg ale teraz mam svoje dni tak sa nevažim pre istotu
ahojte tie co ste sa prepracovali uspesne do tretej fazy ...niekde som citala, ze aj v tretej faze je povinne zjest dve lyzice ovsenych otrub denne..dodrziavate to?
gabriela999- Messages : 32
gabriela999 napísal:ahojte tie co ste sa prepracovali uspesne do tretej fazy ...niekde som citala, ze aj v tretej faze je povinne zjest dve lyzice ovsenych otrub denne..dodrziavate to?
Ano 2 Pl otrub je povinná denna dávka
Ahojte, tak sa hlásim v III. fáze.
Verím, že to zvládnem do zdarného konca.
Verím, že to zvládnem do zdarného konca.
Zdenka14- Messages : 230
ahojte baby, od tohto tyzdna som uz aj ja medzi vami, cielova vaha je tu
prosim mate nejaku zjednodusenu radu, na co si dat pozor, a coho sa nemusim bat? nie som si ista co vsetko uz vlastne mozem jest....
prosim mate nejaku zjednodusenu radu, na co si dat pozor, a coho sa nemusim bat? nie som si ista co vsetko uz vlastne mozem jest....
Zuzka1- Messages : 28
dadu
pridam sa o mesiac k tebeZuzka napísal:Ahojte spolubojovníci ) potrebujem parťačku do 3 fázy.... )
dadu- Messages : 3
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: