Ako si vytvorit ticker
+40
famipo
DadaPP
murko
katya99
Maria 309
janka7
mala.mrcha
Monuliq
Veronika Dachová
Mellin
MajaF
aishasea
renca29
Baska55
babenko1
matzika
Dana Jungová
torinka
coco25
simini
ivietka
Jarka83
claudia.s
Andulka
e.lle
lesanka
Sajuska
tominka1
Alica
Lusinda
Rysauka1
mebal
Tanula
laurita113
stanka hnatukova
rrianna
zuzanas
mikys
KLT
lubatko
44 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ako si vytvorit ticker
ahojte, tak od zajtra začínam spolu s manželom držte palce !
e.lle- Messages : 1
čakala som sedem dní a stále sa mi to nezobrazuje...... kde robím chybu? Išla som presne podla návodu - vyvorila som to, ale asi zle skopírovala do podpisu?????
Andulka- Messages : 26
Už hej, už som na to prišla blondíka , som to neskopírovala celé ale len časť, už je to OK dík
Andulka- Messages : 26
lubatko napísal:
Kto by nevedel ako sa upravuje podpis tak:
Hore v tom zakladnom menu fora (v radku ako je Domov, Calendar, ...) klik na Nastavenia. Otvoria sa vam zakladne informacie o vasom profile. No a tretie tlacidlo zlava je Podpis. Takze klik nanho, vlozit okopirovany kod (ten druhy, co zacina hranatou zatvorkou, cize [.....), ulozit a hotovo ticker je na svete.
Lubatko prosim ta, nevidim tam nikde tie nastavenia, ani domov... hore mam vyber: Nowosci, Diety.... (modre) a potom Przylacz sie, Moje konto... (ruzove). Vies mi s tym pomoct?
claudia.s- Messages : 5
claudia.s napísal:lubatko napísal:
Kto by nevedel ako sa upravuje podpis tak:
Hore v tom zakladnom menu fora (v radku ako je Domov, Calendar, ...) klik na Nastavenia. Otvoria sa vam zakladne informacie o vasom profile. No a tretie tlacidlo zlava je Podpis. Takze klik nanho, vlozit okopirovany kod (ten druhy, co zacina hranatou zatvorkou, cize [.....), ulozit a hotovo ticker je na svete.
Lubatko prosim ta, nevidim tam nikde tie nastavenia, ani domov... hore mam vyber: Nowosci, Diety.... (modre) a potom Przylacz sie, Moje konto... (ruzove). Vies mi s tym pomoct?
nemyslela na tej poľskej stránke ale tu na tejto si máš nájsť nastavenia sú vpravo hore a tam nájdeš myslím že hned druhý alebo treti je podpis a tam vložíš tu url adresu, no neviem kedy si sa tu registrovala lebo novým to povolí ten podpis až po 7mich dňoch registrácie, dúfam že som pomohla
Jarka83- Messages : 9
Jarka83 napísal:
nemyslela na tej poľskej stránke ale tu na tejto si máš nájsť nastavenia sú vpravo hore a tam nájdeš myslím že hned druhý alebo treti je podpis a tam vložíš tu url adresu, no neviem kedy si sa tu registrovala lebo novým to povolí ten podpis až po 7mich dňoch registrácie, dúfam že som pomohla
Ano, pomohla dakujeeem
claudia.s- Messages : 5
Ahojte!
A ja by som sa chcela ešte spýtať, kde mám napísať text, keď chcem aby som pod tickerom mala napísané fázy. Ticker som si robila na poľskej stránke, je perfektná.
ďakujem za odpoveď
A ja by som sa chcela ešte spýtať, kde mám napísať text, keď chcem aby som pod tickerom mala napísané fázy. Ticker som si robila na poľskej stránke, je perfektná.
ďakujem za odpoveď
ivietka- Messages : 14
Ahojte,tak ak som pochopila spravne,ked som sa dnes registrovala a vytvorila ticker,bude sa mi automaticky zobrazovat za kazdym mojim prispevkom vo fore?teda az po 7 dnoch.
coco25- Messages : 21
jééééééééééj ide :-)
ešte ten text o fázach...
ešte ten text o fázach...
torinka- Messages : 125
Něco dělám špatně a nevím co? Nezobrazuje se mi graf i když jsem přihlášená déle jak 7dní. Poradíte, co mám pro to udělat? Děkuju...
Dana Jungová- Messages : 13
no mne sa nemení aktuálna váha
a pritom som si zmenila na pl stránke odkopírovala vložila do podpisu a nič...
už som si to vyriešila - urobila nový ticer a mám to :-) Baby teším mám - 5 kilov :-)
super,konecne sa zobrazuje aj mne :-D
Děvčata jsem nějaká nechápavá. Nevím jak napsat , nebo kde napsat pod ticker údaje: 1.fáze atd. Poradíte?
Dana Jungová napísal:Děvčata jsem nějaká nechápavá. Nevím jak napsat , nebo kde napsat pod ticker údaje: 1.fáze atd. Poradíte?
Choď do nastavení, v hornom riadku máš "podpis" klikneš tam a dopíšeš si fázy sama.
matzika- Messages : 85
matzika napísal:Dana Jungová napísal:Děvčata jsem nějaká nechápavá. Nevím jak napsat , nebo kde napsat pod ticker údaje: 1.fáze atd. Poradíte?
Choď do nastavení, v hornom riadku máš "podpis" klikneš tam a dopíšeš si fázy sama.
Děkuju za radu, jsi hodná
Dana Jungová napísal:matzika napísal:Dana Jungová napísal:Děvčata jsem nějaká nechápavá. Nevím jak napsat , nebo kde napsat pod ticker údaje: 1.fáze atd. Poradíte?
Děkuju za radu, jsi hodná
Zamálo aj nabudúce
matzika- Messages : 85
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolenie tohoto fóra: