POMOOOOOOOOOOOOOC , AKO DALEJ, ZENY RADTE
3 posters
Strana 1 z 1
POMOOOOOOOOOOOOOC , AKO DALEJ, ZENY RADTE
HALO dievcence,
dva dni som v diete, mam pocit ze ma sekne, jem maso, a tvaroh ...a pruser, zjedla som tvrdy syr, asi som sa presvedcila, ze je to ok....ale ked som citala lepsie, tak nie je to ok...co s tym? musim predlzovat prvu fazu? dalej, co si mam urobit jest, aby som sa zacala tesit, lebo zatial sa len citim unavene a trochu mimo reality....hm? dnes som si spravila puding light a tvaroh, umele sladidlo...no divocina, ale sak zvyknem pomaly snad, dievcence, len mi poradte, ako dalej - potrebujem povzbudit :-D, a nieco, co aspon pripomina pecivo a chut cokolady
dva dni som v diete, mam pocit ze ma sekne, jem maso, a tvaroh ...a pruser, zjedla som tvrdy syr, asi som sa presvedcila, ze je to ok....ale ked som citala lepsie, tak nie je to ok...co s tym? musim predlzovat prvu fazu? dalej, co si mam urobit jest, aby som sa zacala tesit, lebo zatial sa len citim unavene a trochu mimo reality....hm? dnes som si spravila puding light a tvaroh, umele sladidlo...no divocina, ale sak zvyknem pomaly snad, dievcence, len mi poradte, ako dalej - potrebujem povzbudit :-D, a nieco, co aspon pripomina pecivo a chut cokolady
petronela45- Messages : 1
Re: POMOOOOOOOOOOOOOC , AKO DALEJ, ZENY RADTE
Petronela,určite to nevzdávaj - nič nie je zadarmo a s troškou sebazaprenia dosiahneš určite výsledky!!!! a to predsa za to stojí!!!!! a čo sa týka toho tvrdého syra - u nás dostať aj nízkotučný - ĎUMBIER LIGHT a PIERKO - tie môžeš aj v I.fáze....a v receptoch tuná nájdeš postup prípravy rôzneho pečiva - ja si robím tie chrumkavé žemličky, mne veľmi chutia - sú výborné s tvarohom,šunkou atď . a tiež sú tu návody aj na prípravu Netely a iných sladkostí . Táto DD vyžaduje prípravu a venovať tomu určitý čas, ale výsledok je zaručená. Myslím,že si môžeš I.fázu predlžiť o pár dní - samozrejme podľa toho,ako sa budeš cítiť - len nezabudni na veľmi dôležitú vec - je nutné veľa vody piť - kvoli toxickému odpadu,ktorý bielkoviny vytvárajú!!!!
Dukanovej diete zdar!!!!!
Dukanovej diete zdar!!!!!
kerinka- Messages : 27
Re: POMOOOOOOOOOOOOOC , AKO DALEJ, ZENY RADTE
nuz kup si knihu "Dukanova dieta v 350 receptoch" a budes vediet, co mas varit
dostanes ju v Pahta Rhei, Martinus, Gorila.....
dostanes ju v Pahta Rhei, Martinus, Gorila.....
Gerbera- Messages : 9
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: