Zlyhala som :((
2 posters
Strana 1 z 1
Zlyhala som :((
Včera sa oslavovalo vo veľkom, kamarátke sa narodilo bábo no a vypila som tam celú fľašu šampanského a zjedla všetko, čo mi prišlo pod ruku, slané, sladké nakopu proste totálna kríza. dnes mám bielkovinovozeleninový deň. čo myslíte, mohlo mi to veľa uškodiť? Som 2 týždeň v 2 fáze a zatiaľ len 2kg dolu:( kamoška mi povedala, že raz za 2 týždne to nevadí, lebo to nakopne metabolizmus. ale zasa vraj alkohol zastavuje chudnutie. dala som si otruby a ráno normálne na WC a aj teraz som bola už 2 krát, čiže trávi mi to dobre, ale.... mám vyčitky. no a na víkend ideme zasa na chatu s kamošmi, tak neviem ako to prežijem. môžem pribrať z jedného večera alkoholu a prejedenia?
Arwen- Messages : 26
Re: Zlyhala som :((
Váham, či ti napísať. Ale predsa áno. Podľa výšky tvojho BMI nemáš dôvod chudnúť. Nemá preto ani zmysel riešiť nejaké zlyhania. Neviem, koľko máš rokov, ale vo svojom vlastnom záujme nediétuj, aby si si nepokašľala metabolizmus. Stačí ti zdravo sa stravovať.
Ema123- Messages : 4
Moje BMI je klamné Bodaj by som nepotrebovala. Lenže ja mám jeden veľký problém a to sú stehná. Sú veľké pokiaľ sa nedostanem na váhu min 48kg, vtedy ako tak sa to dá. Hore som chudá, takmer žiadne prsia, úzky pás, ale dolu je to hrozné. Nevymýšľam si:( Preto to chudnutie... Ale skôr spevňovanie, zatiaľ cvičím na stepperi 3-4 krát týždenne po pol hodine, aspoň niečo. V lete bude bicykel
A ide mi to hrooozne, ale hrozne pomaly, max pol kila týždenne, keď dám dolu 1kg, to jasám=/
Cielene schudnúť len z jednej časti tela sa nedá. Pri chudnutí to ubúda všade primerane. Ak si v hornej časti už teraz chudá, tak budeš ešte chudšia aj tam. Cvičenie ti možno pomôže, ak sú stehná ochabnuté, tak spevnejú, budú krajšie. Ak je tam neprimerane tuk, tak len liposukcia. Ale pri váhe 50 kg si myslím, že tam veľa tuku nebude. Nebuď na seba taká kritická, aby si neskĺzla do nejakej anorexie.
Ema123- Messages : 4
My to mame vrodene, aj mama aj babka, hore chude, dolu zadok este ako tak v pohode, ale stehna horor! Nechcem nosit do konca zivota len tuniky, co mi zakryvaju zadok a pol stehien ( Anorexia u mna nehrozi, som gurman - co sa inak odzrkadlilo hlavne vcera, no horor kolko som toho pojedla. Asi som si mala dat aspon 2 cisto bielkovinove dni:(
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: