Kolko gramov sacharidov mozem denne prijat? Vadi susene mlieko a cottage z Lidla?
3 posters
Strana 1 z 1
Kolko gramov sacharidov mozem denne prijat? Vadi susene mlieko a cottage z Lidla?
Viete mi povedat kolko sacharidov mozem denne prijat? A suseneho mlieka a cottage cheese z Lidlu, ktory obsahuje ale smotanu? Musi byt vsetko nizkotucne? lebo aj susene mlieko obsahuje sacharidy
Arwen- Messages : 26
Re: Kolko gramov sacharidov mozem denne prijat? Vadi susene mlieko a cottage z Lidla?
Arwen napísal:Viete mi povedat kolko sacharidov mozem denne prijat? A suseneho mlieka a cottage cheese z Lidlu, ktory obsahuje ale smotanu? Musi byt vsetko nizkotucne? lebo aj susene mlieko obsahuje sacharidy
Taky by mě to zajímalo, už jednou jsem se tu ptala.. Chtěla bych vědět zda se při DD využívá ketogeního stavu..? Pak by příjem sacharidů neměl přesahovat 40g
Lilina- Messages : 34
Re: Kolko gramov sacharidov mozem denne prijat? Vadi susene mlieko a cottage z Lidla?
Sušené mlieko kupuj odtučnené a vyberaj s čo najnižším obsahom sacharidov.Používam Sabi,v modrom sáčku...ak sa ti chudnutie zastaví,tak zo stravy vylúč.V Lidli máš aj výrobky Linessa,ktoré sú vhodné na DD,napr.aj Cottage s nízkym obsahom tuku...no a ten príjem sacharidov by som až tak nesledovala,len pri nakupovaní si vyber,čo sa týka tukov a cukrov, stále lepšiu možnosť ...
Danka D.- Messages : 34
Similar topics
» Sušené mlieko
» CHLIEB najlepsi aky som jedla
» Cottage cheese
» Mám hlad aj ked jem 5 krát denne
» Cottage cheese Rajo
» CHLIEB najlepsi aky som jedla
» Cottage cheese
» Mám hlad aj ked jem 5 krát denne
» Cottage cheese Rajo
Strana 1 z 1