potrebujem radu
+6
bombonik2
Tanula
zuzanas
marejka
KLT
Zuzka
10 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: potrebujem radu
Hambím sa zato veľmi, ale mám 177 centimetrov a chudnem z nechutných otrasných 84 kilo ... minulý rok som mala 71 kilo, voláko som to neriešila, doslova som žrala všetko čo mi chutilo, pizzu, hranolčeky, praženičky, rezníky .. a takto som dopadla ... v juli odchádzam na dovolenku, a mojim snom a cielom je dať dole aspoň 14 kilo ( berem L karnitín a chodím behať ... prehánadlo chcem použiť len ako núdzovú situáciu aby sa namna tá večera "nenaložila "
Stanka- Messages : 7
Stanka napísal:Hambím sa zato veľmi, ale mám 177 centimetrov a chudnem z nechutných otrasných 84 kilo ... minulý rok som mala 71 kilo, voláko som to neriešila, doslova som žrala všetko čo mi chutilo, pizzu, hranolčeky, praženičky, rezníky .. a takto som dopadla ... v juli odchádzam na dovolenku, a mojim snom a cielom je dať dole aspoň 14 kilo ( berem L karnitín a chodím behať ... prehánadlo chcem použiť len ako núdzovú situáciu aby sa namna tá večera "nenaložila "
nepoužívaj preháňadlo narušiš si prirodzený priebeh ... a telo si zvykne že bez prehaňadla sa nevyprázdniš ...tak nevýmyšlame a chudnemem podľa dukana
Prajem Ti veľa úspechov zvládneš to
Zuzka- Messages : 418
Dneska som mala totálny prepadák, povedala som si že keď budem mať zajtra na oslave deň prehreškov, tak prečo nie aj dneska, jeden deň hore dole .. môj rozum sa proste spikol proti mne ... neuveríte čo som zedla ... zedla som cheesburger, dvojitú zmrzlinu s polevou, 4 krajce chleba, 2 toasty a sucháre .... asi som skončila, môžem začať od nuly však ?
Stanka- Messages : 7
Stanka napísal:Dneska som mala totálny prepadák, povedala som si že keď budem mať zajtra na oslave deň prehreškov, tak prečo nie aj dneska, jeden deň hore dole .. môj rozum sa proste spikol proti mne ... neuveríte čo som zedla ... zedla som cheesburger, dvojitú zmrzlinu s polevou, 4 krajce chleba, 2 toasty a sucháre .... asi som skončila, môžem začať od nuly však ?
no jo od prvej fázy musíš začať, ja som v druhej často ale malé porcie behom dňa a keďže som dostala chut na sladké som si spravila dukanové kakaovo-tvarohové muffinky a predtým dala ešte pečienku s dukanovým chlebíkom, človek keď vypeká povolené recepty tak ho to ani neláka siahnuť po nezdravých jedlách ver mi, ja idem v nedelu na maminu 60 tku do reštiky, ale dám len masko so zeleninkou, torty sa nedotknem keď tak zhreším jedným obloženým chlebíkom a za trest si dám dalšie tri dni čisto bielkovinové.
antika- Messages : 70
IV.fáza
Ahoj Zuzka,
dlho sme si nepísali....
18.8.mám prejsť do IV.fázy....ty už si v nej? Ak áno,ako sa darí? Potrebujem nejaké povzbudenie,lebo naozaj mám obavy z toho,ako to bude prebiehať...)))
Ďakujem za odpoveď! Maj sa pekne!!!!
dlho sme si nepísali....
18.8.mám prejsť do IV.fázy....ty už si v nej? Ak áno,ako sa darí? Potrebujem nejaké povzbudenie,lebo naozaj mám obavy z toho,ako to bude prebiehať...)))
Michaela Hazlingerová- Messages : 24
Michaela Hazlingerová napísal:Ahoj Zuzka,
dlho sme si nepísali....
Ahoj,
vo 4 fáze som už mesiac aj týždeň
hned po ukončení 3 fázy som šla na 12 dni na dovolenku a pribrala som 5 kg .... od vtedy mi váha koliše už som aj 3 kg schudla a potom šli späť ..a nemožem povedať že sa po dovolenke prežieram alebo čo dokonca striedam teraz 1 BD a 1 Bz deň a nič ..neviem čim to je ujo dukan mi vyratal sice 68 kg ale najmenej som počas diety mala 62 kg...a teraz neviem či moje telo by malo mať tých 68 ked sa tak silou mocou brani a stale skoči vaha hore ...momentalne mam 66,7 čiže žiadna slava
Je mi luto že som ta nepovzbudila .... ale u mna to je tak ..je jednoduchšie schudnuť ale naročne je si vahu udržať....mne už ani BD nepomahaju.....
Zuzi, co som sa tak docitala najnovsie, nie je dobre si hore-dole davat BD, telo si na ne zvykne a uz nereaguje. Takze sa vrat do 3 fazy - mozno do prvej polovice, vynechaj tolerovane, zvys pohyb a uvidis.
Drzim ti palce, urcite to zvladnes!
KLT- Messages : 488
KLT napísal:Zuzi, co som sa tak docitala najnovsie, nie je dobre si hore-dole davat BD, telo si na ne zvykne a uz nereaguje. Takze sa vrat do 3 fazy - mozno do prvej polovice, vynechaj tolerovane, zvys pohyb a uvidis.
Fuuha ok dakujem za radu
zuzanas napísal:Presne tak, ani mne sa ten chlieb z pekarne nepodaril. Ja robievam tento : http://dukanky.xforum.cz/viewtopic.php?f=42&t=189
Je fakt dobry )
výborná webstránka, ďakujem
janiela- Messages : 25
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» potrebujem poradit
» POTREBUJEM POMOOOOC
» Potrebujem pomôcť.
» Potrebujem raduuuuuuu !
» Potrebujem poradit....prosim
» POTREBUJEM POMOOOOC
» Potrebujem pomôcť.