nezvladnem to :(
4 posters
Strana 1 z 1
nezvladnem to :(
na zaciatku diety som mala 80kg a moj ciel bol 65...dietu drzim mesiac a schudla som 6kg. bola som spokojna a nic mi ani nechybalo.ziadne sladkosti, cipsy...a ani raz som dietu neporusila, bola som hrda na seba...ale v poslednych dnoch uvazujem, ci neskoncim...mam pocit, ze to do konca januara nevydrzim..pretoze do konca januara mam byt v 2.faze..niekedy ma to uz nebavi jest.varim si podla receptov.ale ja by som si uz aj dala nieco ine..neverim si..a tiez viem, ze ked skoncim, tak budem zo seba totalne sklamana..tolko krat som mohla dietu porusit, ale neurobila som to.ale teraz som na vazkach..fakt neviem co mam robit...snad tieto dni pomin a zasa bude vsetko ok a vydrzim to, ale momentalne tomu neverim
mala.mrcha- Messages : 26
Re: nezvladnem to :(
mala.mrcha, nevzdávaj to, ja som mala o trochu ale len o trochu menej kg ako ty, dnes mám 64 kg. Rada by som mala o 1 kg menej. Všetko je mi veľké, nemám čo na seba, ale sú to také nádherné problémy. Som spokojná. váha mi pridala na sebavedomí. Vydržala som, a to som vegetariánka, takže o koľko menej mám jedál vo svojom jedálničku. Všetko je iba o pevnej vôli. Vydrž, táto diéta je nielen o odopieraní, je to aj o tom, ako sa naučiť poriadku, ako správne jesť, čo je pre nás dobré a čo nie. Je to nielen o tom, ako zhodiť prebytočné kilá, ale naučiť sa ich aj udržať. Tretia fáza a potom tá štvrtá sú už len o tom, čo sme sa naučili počas prvých dvoch, aké sme nabrali zvyky a tak. Posledná veta, je môj subjektívny názor. Kľudne píš ďalej, určite ťa budeme podporovať.
Malá.mrška, držím ti prsty, aby si sa nevzdávala. Veď byť krásna je tak jednoduché a príjemné :-)
Malá.mrška, držím ti prsty, aby si sa nevzdávala. Veď byť krásna je tak jednoduché a príjemné :-)
janiela- Messages : 25
mala.mrcha napísal:na zaciatku diety som mala 80kg a moj ciel bol 65...dietu drzim mesiac a schudla som 6kg. bola som spokojna a nic mi ani nechybalo.ziadne sladkosti, cipsy...a ani raz som dietu neporusila, bola som hrda na seba...ale v poslednych dnoch uvazujem, ci neskoncim...mam pocit, ze to do konca januara nevydrzim..pretoze do konca januara mam byt v 2.faze..niekedy ma to uz nebavi jest.varim si podla receptov.ale ja by som si uz aj dala nieco ine..neverim si..a tiez viem, ze ked skoncim, tak budem zo seba totalne sklamana..tolko krat som mohla dietu porusit, ale neurobila som to.ale teraz som na vazkach..fakt neviem co mam robit...snad tieto dni pomin a zasa bude vsetko ok a vydrzim to, ale momentalne tomu neverim
Ahoj, musím podpořit spolubojovnici, která klesá na mysli... já držím tuto dietu od 16.5., a zhubla jsem už skoro 33 kg. Pravda, váha, na které jsem začínala, byla vyšší, ale vydržela jsem. Ani moje nejlepší kamarádka, ani nikdo jiný nevěřil, že zhubnu tak moc! Vydržela jsem spoustu oslav, setkání a všeho možného, a opravdu jsem dietu neporušila. Když mě "honily chutě", dala jsem si coca-colu light nebo Zero, trochu mi to zahnalo chuť na sladké. Občas si něco upeču, jako zákusek.
Hlavně je to ale o tom, že se mi to všechno nějak "převrátilo v hlavě"... I předtím jsem jedla celkem zdravě, ale přitom jsem měla pocit, že jsem neustále nafouklá jak balon (no, možná, že jsem i trochu byla, mám 49 roků, takže to zadržování vody jde skoro samo...). Teď, po půl roce, si neumím představit, že bych jedla jako kdysi. Mouku jsem úplně vypustila, a tuny dalších potravin taky. Nejlepší na tom je to, že mi nic nechybí. Občas sice dostanu na něco chuť, ale mám koupené z dukan-shopu gumové medvedíky, čokoláda je taky skvělá, anebo vanilkový krém
Vydrž prosím, určitě to stojí za to !!! Držím palce Tobě, a i všem ostatním
Ív- Messages : 9
dakujem vam velmi pekne za podporu a ked citam vase vysledky, tak ma to nakoplo zasa ako na zacatku diety dakujem naozaj
a ked uz budem v 4.faze a zacnem jest uz uplne vsetko, nemyslim pravdaze sa nadzkavat a prejest sa 5 krat denne, ale tak striedmo, tak nenaberiem to vsetko spät? ked si uz potom znova doprajem aj sladke..aj cipsy obcas a tiez vyprazane atd...alebo budem sa musiet zriect aj bieleho peciva do konca zivota aj tychto ostatnych veci?
a ked uz budem v 4.faze a zacnem jest uz uplne vsetko, nemyslim pravdaze sa nadzkavat a prejest sa 5 krat denne, ale tak striedmo, tak nenaberiem to vsetko spät? ked si uz potom znova doprajem aj sladke..aj cipsy obcas a tiez vyprazane atd...alebo budem sa musiet zriect aj bieleho peciva do konca zivota aj tychto ostatnych veci?
mala.mrcha- Messages : 26
vyprážané som nejedla ani nepamätám a čipsy to už vôbec. Podľa mňa je to nezdravé. Už by mi to ani nešlo dolu krkom. Ale ak máš chuť a vieš si to ustrážiť, tak je to už len na tebe. Každá diéta je obmedzovaním a záleží na nás, ako si ju "pripustíme" k telu. Je človeku prirodzené, ak toto nesmiem, tak potom sa radšej vzdám, a pod.
Prvé tri fázy sú - myslím - o tom, ako si navyknúť na striedmosť. Opäť je to len môj názor.
Mala.mrcha, želám Ti veľa, veľa pevnej vôle. A píš, ak Ti bude ťažko :-)
Prvé tri fázy sú - myslím - o tom, ako si navyknúť na striedmosť. Opäť je to len môj názor.
Mala.mrcha, želám Ti veľa, veľa pevnej vôle. A píš, ak Ti bude ťažko :-)
janiela- Messages : 25
mala.mrcha napísal:dakujem vam velmi pekne za podporu a ked citam vase vysledky, tak ma to nakoplo zasa ako na zacatku diety dakujem naozaj
Mrška na to je ten jeden čisto proteinový den týždenne - teda štvrtok-aby tá váha nešla hore, takže aj ked si dáš niečo nezdravé v 4.fáze- samozrejem nie za kýbel- )) tak váha by mala byť v pohode tam kde je a teda tie tri lyžice otrub denne.
vefida- Messages : 41
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: