únava a málo energie
5 posters
Strana 1 z 1
únava a málo energie
Ahojte Dukanky, chcela som sa spýtať, či aj vy máte tak málo energie ako ja, viem že Dukan to písal aj v knihe že vdaka nedostatku cukru je to jasné, ale ako s tým bojujete? čítam tu, že baby cvičia a podobne, ja som bola na zumbe som skoro umrela a aj vyjít malé schody mi robí velký problém tak čo s tým?
nina100- Messages : 24
Re: únava a málo energie
Ja som citala, že sa nemá cvičiť v 1&2 fáze, len rychlochodza. Že to Dukan neodporúča, pretože telo si zvyka na nový rytmus a začať cvičiť by sa malo až v tretej fáze. Čo som čítala na inom fóre, tak tam baby cvicili aj v druhej fáze, ale to v nej boli už dobrých pár týždňov.
AdieG- Messages : 40
běžný denní režim - práce, domácnost a hlavně neustálé denní vaření mě zaměstnávají tak, že opravdu nevím, kdy bych měla chodit cvičit. Jsou dny, kdy jsem večer úplně dobitá, a dny, kdy se cítím fajn, nevysledovala jsem čím to je, záleží hodně na tom, jak zdrchaná dorazím z práce.
Mrejča- Messages : 15
nina100 napísal:Ahojte Dukanky, chcela som sa spýtať, či aj vy máte tak málo energie ako ja, viem že Dukan to písal aj v knihe že vdaka nedostatku cukru je to jasné, ale ako s tým bojujete? čítam tu, že baby cvičia a podobne, ja som bola na zumbe som skoro umrela a aj vyjít malé schody mi robí velký problém tak čo s tým?
ja som si kúpila v Norbi update predajni cukor ZERO, má 0% kalórií, pretože je upravený tak, že sa pomaly dostáva do krvi, takže ho telo ani nazaregistruje. Okrem toho 4x viac sladí ako klasický cukor, takže stačí málinko a chutí ako klasický cukor, nie umelo. Mám v kryštálovej podobe, je aj práškový. je síce drahší- balenie je 250g a stojí vyše 5 eur, ale oplatí sa- sladím si ním jogurty, tvarohy, pridám prípadne čisté horké kakao, alebo pridám vanilku- kupila som ju- ten lusk v biopredajni, nie som unavená, práve naopak. A váha ide pomaly stále dole. Teším sa.
vefida- Messages : 41
upravila som si ticker a neukazuje sa mi nový, asi treba počkať že?
vefida- Messages : 41
vefida napísal:upravila som si ticker a neukazuje sa mi nový, asi treba počkať že?
ano musis pockat ...po nejakom case ti nabehne novy:D
Maria 309- Messages : 107
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: