PRíLOHY K MASU
+3
KLT
janka.rojko
nina100
7 posters
Strana 1 z 1
PRíLOHY K MASU
Ahojte nikde som to akosi nenašla tak by som sa chcela spýtať, ked si robíte mäso to je jedno aké tak akú prílohu k tomu jete? viem že rozne dressingy a podobne,ale ked som zvyknutá na ryžu, zemiaky a podobne tak čo stým? je nejaká náhrada?. Som v 1.fáze... Ďakujem za radu
nina100- Messages : 24
Re: PRíLOHY K MASU
Ja si peciem dukanov chlebik, popripade si davam cotagge cheese, v druhej faze mozes zeleninove prilohy.
Alebo si urobit masko v stave a potom sa k tomu ta priloha neziada:)
este sa daju konjakove cetsoviny - su celkom chutne, ale jedna porcia (mozno jeden a pol porcie) vyjde okolo 3€ a to si radsej doprajem viac maska za tu cenu:)
Alebo si urobit masko v stave a potom sa k tomu ta priloha neziada:)
este sa daju konjakove cetsoviny - su celkom chutne, ale jedna porcia (mozno jeden a pol porcie) vyjde okolo 3€ a to si radsej doprajem viac maska za tu cenu:)
nina100 napísal:Ahojte nikde som to akosi nenašla tak by som sa chcela spýtať, ked si robíte mäso to je jedno aké tak akú prílohu k tomu jete? viem že rozne dressingy a podobne,ale ked som zvyknutá na ryžu, zemiaky a podobne tak čo stým? je nejaká náhrada?. Som v 1.fáze... Ďakujem za radu
janka.rojko- Messages : 68
ano toto viem,ale strašne mi chýba, ryža, zemiaky a podobné tak či niekto niečo nemá
pocas B dni fakt len tie shirataki.
Pocas BZ dni sa da vselico vykuzlit z tekvice/cukety.
KLT- Messages : 488
no šak pomaličky si už na to zvykám,ale toto je tušim to najhoršie co mi na tejto diete vadí
ahoj, som tu na fore nová a akosi nemôžem nájsť spôsob ako vytvoriť tému, tak som sa privtrela do tejto =)
chcela by som sa vás spýtať ako je to so sladidlom? doteraz som použivala iba umele sladidlá, ale často sa tu spomína aj stévia...
dnes som videla v obchode stéviovy cukor (je to zmes dvoch prírodnych zložiek : cukru z cukrovej repy a extraktu rastlinky stévia v podobe tzv. steviol glykozidov) - je teda stéviovy cukor povolený, alebo existuje stévia v inej forme?
Dakujem vám za odpoved =)
chcela by som sa vás spýtať ako je to so sladidlom? doteraz som použivala iba umele sladidlá, ale často sa tu spomína aj stévia...
dnes som videla v obchode stéviovy cukor (je to zmes dvoch prírodnych zložiek : cukru z cukrovej repy a extraktu rastlinky stévia v podobe tzv. steviol glykozidov) - je teda stéviovy cukor povolený, alebo existuje stévia v inej forme?
Katka70- Messages : 1
Katka70 napísal:ahoj, som tu na fore nová a akosi nemôžem nájsť spôsob ako vytvoriť tému, tak som sa privtrela do tejto =)
To je sranda lebo dnes som ho v Bille mala v rukách aj ja, ale vrátila som ho do regálu, lebo obsahuje repný cukor a stéviový výťažok.
radím radšej ísť do obchodu so zdravou výživou a kúpiť čistú stéviu- napr. som spokojná s "Kronborg"(alebo tak nejako-zahodila som nálepku) alebo si dať poradiť- drahá záležitosť, ale vydrží dosť dlho a nenafukuje tak ako ostatné...teda aspoň mňa...
dukanka- Messages : 25
tiez si peciem vlastny dukanov chlebik... sice to trva dlhsie ako kupit nejaky polotovar, ale stoji to za to... vyborna priloha a hlavne vies, co jes
a vám chutí to pečivo z otrub? mne to volajako nechutí zdá sa mi to dost suché :/
V receptoch DD sa nachádzajú tvarohové halušky ,keď ich osolíš sú dobré ako príloha k mäsu, ale chutia aj s tvarohom . nepamätám si presne recept ale ak budeš chcieť a nenájdeš ho v receptoch tak ti ho odpíšem.KLT napísal:pocas B dni fakt len tie shirataki.
zuza1- Messages : 9
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: