ako je to s alkoholom?:)
+3
Ív
KLT
Soňa848
7 posters
Strana 1 z 1
ako je to s alkoholom?:)
Ahojte:) chcem sa spýtať, ako je to s alkoholom...počula som, že biele vínko ževraj neuškodí...čaká ma pár akciíí, túto diétku držím 3 týždne a mám dole asi 6kg...zo 67 na 61...doteraz nebol problém, ale na chatách sa mi abstinencia asi nebude tolerovať
Soňa848- Messages : 5
Re: ako je to s alkoholom?:)
Sona, alkohol je jeden z najhorsich prehreskov.
Viem, ze je to strasne tazke odmietnut partiu, ked dovtedy nebol problem, ale ak chces naozaj schudnut, tak sa zatni. Lebo na tych chatach to nikdy neostane pri tom 1 pohariku vinka, vsak? (ktory je povoleny vramci hodov v 3f)
Tebe zjavne vela do ciela nechyba,tak sa zatni, povedz "nie, dakujem, nepijem" a hotovo.
Ak je ti trapne odmietat alkohol kvoli diete alebo ti to kamosi neakceptuju, tak si vymysli story o nejakom zapale tele a antibiotikach, prip. zhorsene pecenove vysledky
Viem, ze je to strasne tazke odmietnut partiu, ked dovtedy nebol problem, ale ak chces naozaj schudnut, tak sa zatni. Lebo na tych chatach to nikdy neostane pri tom 1 pohariku vinka, vsak? (ktory je povoleny vramci hodov v 3f)
Tebe zjavne vela do ciela nechyba,tak sa zatni, povedz "nie, dakujem, nepijem" a hotovo.
Ak je ti trapne odmietat alkohol kvoli diete alebo ti to kamosi neakceptuju, tak si vymysli story o nejakom zapale tele a antibiotikach, prip. zhorsene pecenove vysledky
KLT- Messages : 488
Soňa848 napísal:Ahojte:) chcem sa spýtať, ako je to s alkoholom...počula som, že biele vínko ževraj neuškodí...čaká ma pár akciíí, túto diétku držím 3 týždne a mám dole asi 6kg...zo 67 na 61...doteraz nebol problém, ale na chatách sa mi abstinencia asi nebude tolerovať
ahoj, alkohol určitě ne! Je to těžké, ale já se taky vymluvím - buď řeknu pravdu o dietě, a pokud by to byl pro ostatní problém, vymyslím si užívání nějakých leků, jak radí i KLT. Je to těžké, ale vydrž, určitě to všechno stojí za to!!! Držím palce
Ív- Messages : 9
vďaka za podporu, beriem na vedomie:)
Soňa848- Messages : 5
Mna by zaujimalo,ze ak niektora dukanka zhresila v druhej faze s vinom,kolko jej stala vaha. Ja idem na svadbu a urcite planujem jeden pohar.
pachucha- Messages : 131
pachucha napísal:Mna by zaujimalo,ze ak niektora dukanka zhresila v druhej faze s vinom,kolko jej stala vaha. Ja idem na svadbu a urcite planujem jeden pohar.
Ja som mala v sobotu na grilovačke kúsok nejakej domácej pálenej a nijak výrazne sa to neprejavilo, ani som si to neuvedomila, že to je vlastne prehrešok.
Pidanka- Messages : 116
Pidanka podla mna mas dobre poupratovane v hlavine a preto ta telo poslucha :-D ja sa bojim aj dychat aby som zas nemala o gram navyse :-D
pachucha, takto, ja by som si ten pohar vina nedala.
Ja lubim vinko, ale to aj mnohe ine veci, ale proste pocas diety poviem "NIE". A hlavne ked momentalne takto stagnujes...
Inak prehresok je to naozaj velky, ale da sa to prezit. Ak si ho naozaj chces dat, tak len 1 pohar vina a dost. Ja by som asi pri jednom neostala a pravdepodobne by som skoncila pri vyzierani kolacov, aj preto sa radsej alkoholu uplne vyhnem.
Ja lubim vinko, ale to aj mnohe ine veci, ale proste pocas diety poviem "NIE". A hlavne ked momentalne takto stagnujes...
Inak prehresok je to naozaj velky, ale da sa to prezit. Ak si ho naozaj chces dat, tak len 1 pohar vina a dost. Ja by som asi pri jednom neostala a pravdepodobne by som skoncila pri vyzierani kolacov, aj preto sa radsej alkoholu uplne vyhnem.
KLT- Messages : 488
pachucha napísal:Mna by zaujimalo,ze ak niektora dukanka zhresila v druhej faze s vinom,kolko jej stala vaha. Ja idem na svadbu a urcite planujem jeden pohar.
neviem, či je to teraz dobrý nápad, keď ťa váha neposlúcha.
kedy ideš na svadbu?
a už teda keď si dááš, tak to zapíjaj litrami minerálky, nech to ide z tela von
Zdenka14- Messages : 230
Diky zeny moje za info. Svadba je az o mesiac tak som zvedava. Juj ale to bude pokusenie
Len niečo na margo o alhohole. Alkohol je čistý cukor! Takže absolútne nie, pretože táto diéta je práve o tom, že sa netoleruje žiaden cukor ani tuky až do vysnenej váhy a aj to len v podobe ovocia. Keď cukor tak jediný, ktorý sa nemení na neurotoxín (neuro - mozog, toxín - poškodenie) a je bez kalórií, stévia, avšak pozor len A-čková ( 98% Rebaudioside) s inulínom, kúpite v Dm drogérii.Zn. Stesweet malé sáčočky ako ku káve.Soňa848 napísal:Ahojte:) chcem sa spýtať, ako je to s alkoholom...počula som, že biele vínko ževraj neuškodí...čaká ma pár akciíí, túto diétku držím 3 týždne a mám dole asi 6kg...zo 67 na 61...doteraz nebol problém, ale na chatách sa mi abstinencia asi nebude tolerovať
Narušili by si tým chod metabolizmu, čo znamená pri najlepšom menší úbytok na váhe ale hlavne samotné obrátenie od jojo efektu. Táto diéta sa musí dodržiavať striktne v prvých dvoch fázach.
MiaG- Messages : 1
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: