Sladidlo-chutné
+12
henrieta71
endaebi
lubatko
Angelinka
martula
laurita113
erka1224
Broňa
archa05
Elena75
KLT
Lubka
16 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Sladidlo-chutné
Prosím Vás nikde nemôžem zohnať skladidlo, ktoré by mi chutilo. Niekto tu písal o Xyliton alebo niečo také, kde to zoženiem, veď to nikde nemajú.
Lubka- Messages : 2
Re: Sladidlo-chutné
Ja pouzivam Steviu - je drahsia, ale prirodna a zdrava a mne aj chuti.
KLT- Messages : 488
ahoj
ja kupujem xylitol a erytritol v norbiho obchode..up2date..ci ako sa to vola.mas ho uz v kazdom meste.kupujem si tam aj sirupy..lebo su tiez len s tymto sladidlom...a chutia bajecne.ak nemas moznost ist do takeho obchodika,skus predsa na nete a objednaj postou.urcite xylitol.umele sladidlo,mne osobne je s neho zle.v malych davkach nie.ale ked robim kolaciky a pod. je to pre mna fuj.tusim norbi ma aj moznost,cez net objednat postou.vela stastia
ja kupujem xylitol a erytritol v norbiho obchode..up2date..ci ako sa to vola.mas ho uz v kazdom meste.kupujem si tam aj sirupy..lebo su tiez len s tymto sladidlom...a chutia bajecne.ak nemas moznost ist do takeho obchodika,skus predsa na nete a objednaj postou.urcite xylitol.umele sladidlo,mne osobne je s neho zle.v malych davkach nie.ale ked robim kolaciky a pod. je to pre mna fuj.tusim norbi ma aj moznost,cez net objednat postou.vela stastia
Elena75- Messages : 11
ženy a IMBER alebo nejake podobne diabeticke sladidlo sa može použivat v pohode ... teda v hesle kašlat na chut doležity je efekt
aj ked ma 0 tukov a v 100g je 49g sacharidov ja som z toho jelen
aj ked ma 0 tukov a v 100g je 49g sacharidov ja som z toho jelen
archa05- Messages : 5
Tak imber je len znacka - ma rozne rady s roznym chemickym zakladom sladidla. Ja by som sa v prvom rade riadila energetickou hodnotou, nech je ta co najnizsie.
BTW, ak kasles na chut, tak vobec neslad, to budes mat najlepsie
BTW, ak kasles na chut, tak vobec neslad, to budes mat najlepsie
xylitol a erytritol
Dievčatá, pozor na používanie xylitolu, lebo je síce chutný, ale má len o 40 % menej kalórií ako bežný cukor, čiže určite ho nepoužívajte bez obmedzenia, lebo budete chudnúť oveľa pomalšie. Erytrinol je lepší, ten je až o 95 % menej kalorický ako cukor. Takže, ak by ste si mali vybrať, tak radšej ten druhý...
Ahoj dievčatá . Chcem sa opýtať môžem používať umelé sladidlo pre diabetikov s názvom aspartámové sladidlo ? Obsah tuku v jednej tablete je 0, bielkovín 24,5 mg, sacharidov 23 mg, energetická hodnota 0,8 kJ . Tak ako poradí mi niekto ???
erka1224- Messages : 1
Ahoj, aspartámové sladidlo môžeš používať, je to v poriadku. Ide aj o chuť, ktoré sladidlo komu vyhovuje a či človek uprednostňuje umelé alebo prírodné sladidlo. Pri umelých kaloricky nič neriskuješ, pri prírodnom si treba vybrať, ktoré, lebo nie všetky sa môžu bez obmedzenia.
a nepoznate Huxol? ja som doteraz toto pouzivala do kavy este mimo diety (som len na zaciatku, treti den 1.fazy), mne chuti, len neviem, ci ho mozem ))
laurita113- Messages : 9
Huxol je sladidlo pre diabetikov na báze cyclamátu a sacharínu. Môže sa používať už od 1.fázy diéty, takže ak ti chutí, tak ho kľudne používaj ďalej.
Ja pouzivam tekute stolove sladidlo Diafan je tam napisane C,T,B, -O a aj O kj tak dufam ze sa toto sladidlo moze,,
martula- Messages : 8
Ahoj Broni chcem sa opýtať či je jedno aké umelé sladidlo pre diabetikov používaš???Ja som si kúpila od IMBER Sweet kde píšu že sa skladá z maltodextrínu a aspartámu. Obsah:
- sacharidy min. 99 g
- bielkoviny 0 g
- tuky 0 g
- sacharidy min. 99 g
- bielkoviny 0 g
- tuky 0 g
Angelinka- Messages : 7
Angelika, to sa mi nejak nezda. Kolko ma kJ? Tie sacharidy su privysoke, vsak to vyzera ako normalny cukor.
Na 100 g 1605KJ a na krabičke je napísané pre diabetikov...........
Moje sladidlo ma podobne kalorie ako tvoje, tak asi je v pohode.
To je tabletkove?
To je tabletkove?
Nie tabletkové ale je to normálne práškové 250 g..... Ja som nikdy nesledovala na potravinách KJ tak vôbec netuším čo je dobré a čo zlé... ale brala som to tak že ak je to pre diabetikov tak je to asi dobré aj pre nás
Angelinka napísal:Nie tabletkové ale je to normálne práškové 250 g..... Ja som nikdy nesledovala na potravinách KJ tak vôbec netuším čo je dobré a čo zlé... ale brala som to tak že ak je to pre diabetikov tak je to asi dobré aj pre nás
baby, potrebujete nizkokaloricke sladidlo.. to ze je vhodne pre diabetikov este neznamena, ze je nizkokaloricke. sacharidy treba co najvac obmedzit, takze toto si nechaj pre diabeticke navstevy, a sebe zozen ine.. najlepsie take, co ma 0 kJ...
lubatko- Messages : 59
Baby, čo hovoríte na sladidlo Kandisin? Píšu, že je to tabletované sladidlo na báze cyklamátu a sacharinu a iba 0,02 kcal. Myslíte, že ho môžem?
endaebi- Messages : 21
endaebi napísal:Baby, čo hovoríte na sladidlo Kandisin? Píšu, že je to tabletované sladidlo na báze cyklamátu a sacharinu a iba 0,02 kcal. Myslíte, že ho môžem?
Podla zlozlozenia vyzera ok aj kalorie, ja pouzivam xylitol a z umelych canderel
henrieta71- Messages : 159
Baby, chcem sa opýtať, mám doma GLUKOPUR, susedka s tým sladila synátorovi čaj, ale už to nepoužíva tak mi to doniesla. Môžem to použiť?
cerfaa- Messages : 11
Baby, prosim vas, skusala niektora ten Erytrinol? Ako chuti? Da sa prirovnat k xylitolu? Alebo ma tu umelu pachut? Vsetky umele sladidla som musela zrusit (suchraloza, Kandisin, canderel, cyklamatove, sacharinove, acesulfamove, horkaaa stevia sla tiez do kosa ), lebo ma uz pre ne napinalo aj z vone cistej kavy Spasil ma xylitol, chuti bajecne, len teda tie kalorie...
Mellin- Messages : 82
...ja ho mam miesany so steviou a chuti dobre ,podla mna same by to mohlo chutit podobne ako xylitol,ale nie som si ista len som o tom citala
henrieta71- Messages : 159
henrieta71 napísal:...ja ho mam miesany so steviou a chuti dobre ,podla mna same by to mohlo chutit podobne ako xylitol,ale nie som si ista len som o tom citala
A kandisn je ok? mozem si ho dat kolko chcem?
Dasa- Messages : 6
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolenie tohoto fóra: