dia lekvar
4 posters
Strana 1 z 1
dia lekvar
..moze mi niekto poradit, ci by sa mohol v tretej faze jest aj dia lekvar?.....dakujem :-)
gabriela999- Messages : 32
Re: dia lekvar
Nie, len v ramci hodov, ale to si rovno daj obycajny
KLT- Messages : 488
KLT napísal:Nie, len v ramci hodov, ale to si rovno daj obycajny
..ma vsak napadlo, tuna v e-shope je sirup sladeny steviou..keby sa zahusti so zelatinou...to by vcelku asi slo :-)
gabriela999- Messages : 32
no ale konzistenciu dzemu to mat nebude. mozes si kupit napr. bolero a spravit zelatinu, je to celkom fajn, ale na chleba to nenatries.
Pohladaj v receptoch, urcite tu je recept na goji lekvar a aj na lekvar, ktoreho zakladom su paradajky a chut mu dodava aroma.
Prip. este rebarborovy dzem by sa dal.
Pohladaj v receptoch, urcite tu je recept na goji lekvar a aj na lekvar, ktoreho zakladom su paradajky a chut mu dodava aroma.
Prip. este rebarborovy dzem by sa dal.
ale ja si myslim, ze dia lekvar sa moze pouzit ako denna davka ovocia v 3f. Nedas si ovocie, ale das si lekvar. Ja to niekedy tak robim
zuzanas- Messages : 140
Lekvar skratka povoleny nie nie. a co nie je povolene, je zakazane
A kazdy, nech si s tym podla seba nalozi.
A kazdy, nech si s tym podla seba nalozi.
Treba brat do uvahy aj to, ze vo Francuzsku maju asi ovela pestrejsie moznosti co sa potravin tyka a par (naozaj minimum) veci, co mame my a oni to nepoznaju. Takze clovek prirodzene hlada nejake dalsie moznosti, lebo sa vsetkeho povoleneho rychlo preje. Odkedy tu niekto pisal, ze maju v Anglicku light Jogobelly bez tuku aj bez cukru, chce sa mi pred nasimi jogurtovymi regalmi plakat.
Ale co sa tych dzemov tyka, prave dnes som ich obzerala v Bille v DIA oddeleni. Ono tie dia vyrobky su svine - konkretne dia dzemy mali v obsahu obrovske mnozstva fruktozy . Neviem ako to u cukrovkarov funguje, ale cukor v dia veciach vacsinou nahradzaju tym, co my aj tak nemozme. Mali aj dia nutellu, ale tam bol tiez nejaky "problem", len si uz nepamatam co. Tolko tabuliek som videla odkedy som na DD a na 99 % je tam vzdy nejaky zadrhel, ci sa to tvari ako fat free alebo sugar free.
Ale co sa tych dzemov tyka, prave dnes som ich obzerala v Bille v DIA oddeleni. Ono tie dia vyrobky su svine - konkretne dia dzemy mali v obsahu obrovske mnozstva fruktozy . Neviem ako to u cukrovkarov funguje, ale cukor v dia veciach vacsinou nahradzaju tym, co my aj tak nemozme. Mali aj dia nutellu, ale tam bol tiez nejaky "problem", len si uz nepamatam co. Tolko tabuliek som videla odkedy som na DD a na 99 % je tam vzdy nejaky zadrhel, ci sa to tvari ako fat free alebo sugar free.
Mellin- Messages : 82
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: