Umele sladidlo
3 posters
Strana 1 z 1
Umele sladidlo
ahojte !!!
chcela by som sa spytat či umele sladidlo možem zjest v akomkolvek množstve alebo to velmi ublíži a tiež či to nevadi ked sa prida do nizkotučného tvarohu ... dakujem za odpoved
chcela by som sa spytat či umele sladidlo možem zjest v akomkolvek množstve alebo to velmi ublíži a tiež či to nevadi ked sa prida do nizkotučného tvarohu ... dakujem za odpoved
archa05- Messages : 5
Re: Umele sladidlo
............nevadi ak pridáš do tvarohu či jogurtu ,ale moc ho nevyuživaj papaj račej masko A ked už pride na teba mlsnáá tak si to prislat na chut ale nie kvantum je to predsa dietka nie????? Ja si dám každý den či do kávy alebo do jogurtu a stačiii alebo si nedám jogurt a dám si koláčik ale zase ku nesladenenej káve a tak sa snažim oklamat.Ked sa naučiš nesladit bude to pre buducnost ovela lahšie ........myslim udržat si váhu:)
stanka hnatukova- Messages : 37
Ooo dakujem za rýchlu odpoved
ale hey myslela som že len 2-3 koliečka do kafe a v bielkovinovom dni do tvarohača či jogurtu bo mi je z neho sameho už na blinkanie
ale hey myslela som že len 2-3 koliečka do kafe a v bielkovinovom dni do tvarohača či jogurtu bo mi je z neho sameho už na blinkanie
čo si ja si dávam do kafe jednu tu tabletku a dakedy polku bo nemám chut ani na to sladidlo ...ale ked si to nedám za den aani kusok toho sladidla potom to dopadne zle večer xa xa )))))))).Skus si tam dat aromu ono ta to kusok oklame ked máš potrebu vela sladit No ja sa snažim uvarit si teple jedno cez bielovinový den a to ma hrozne uspokoji robim si rybku s olomovskými syrečkami a jogurtom alebo tu polievku s drobenkou alebo španielske vtačiky ,kura na poprike s tofu knedlim ...ten mi moc nevichádza heeeee a dost čunky a 2x kafčo a vela nesladeneho čaju ovocneho
Taaak koliečka obmedzim na to 1 do kavy ale vzdat sa ich nemožem to by ma zabilo a to s tou aromou nefunguje aspon pre mna
a hey aj ja sa snažim varit ale zase nie hentake pochutky čo vyvaraš ty ja to len tak obyčajne a nič ine nepijem iba kavu 2,3x za den a tlačim do seba vodu čo je pre mna ako za trest ... haajaaaj ale čo eče aspon rok a mam to za sebou
a hey aj ja sa snažim varit ale zase nie hentake pochutky čo vyvaraš ty ja to len tak obyčajne a nič ine nepijem iba kavu 2,3x za den a tlačim do seba vodu čo je pre mna ako za trest ... haajaaaj ale čo eče aspon rok a mam to za sebou
Ja sladim steviou - tabletkovou. Do dna zjem tak 3-4, vacsinou v tvarohu.
KLT- Messages : 488
ta ja mám kupene len s diabetickeho kutku a mám aj to tekute ale nieje to stevia.A ja si dám sem tam aj hnedý cukor aj tak ho budem použivat ked skončim dietu a tu lyžičku za týžden vybehám he
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: