Skusenosti s eshopmi
Strana 1 z 1
Skusenosti s eshopmi
Zakladam tuto temu, lebo je len malo obchodov, kde mozno kupit vhodne vyrobky, tak sa mozme podelit o skusenosti. Samozrejme Bronin eshop vnimam ako zakladnu a bolo by super mat vsetko na jednom mieste (mimochodom, objednavala som raz z netu ovsene otruby z ineho obchodu a boli tak hnusne, ze skoncili v kosi). Ide skor o speciality, ktore je tazke zohnat.
Zaroven pridavam svoju skusenost s eshopom Slnecnica.sk. Podotykam, ze som velkym fanusikom nakupovania cez net, a najradsej by som tam nakupovala aj tie potraviny, po ktore musim behat do mesta . Ale tato skusenost bola naozaj zla. Jedine, co mozem hodnotit pozitivne je rychlost dodania, tam neboli najmensie problemy.
Namiesto 500 g erythritolu mi ale poslali 250 g za rovnaku (nemalu) cenu 9,46 eur (ba dokonca o cent drahsie ) a za malu 35g cokoladovu tycinku bez cukru mi zaratali skoro 4 eura navyse (stala 1,30). Okrem toho vobec nedodali 3 ks jedneho vyrobku (doteraz u nich svieti ako dostupny) a VOBEC sa neunuvali mi nejak oznamit ktorukolvek z tychto zmien. A doteraz cakam, ako to vyriesia
Zaroven pridavam svoju skusenost s eshopom Slnecnica.sk. Podotykam, ze som velkym fanusikom nakupovania cez net, a najradsej by som tam nakupovala aj tie potraviny, po ktore musim behat do mesta . Ale tato skusenost bola naozaj zla. Jedine, co mozem hodnotit pozitivne je rychlost dodania, tam neboli najmensie problemy.
Namiesto 500 g erythritolu mi ale poslali 250 g za rovnaku (nemalu) cenu 9,46 eur (ba dokonca o cent drahsie ) a za malu 35g cokoladovu tycinku bez cukru mi zaratali skoro 4 eura navyse (stala 1,30). Okrem toho vobec nedodali 3 ks jedneho vyrobku (doteraz u nich svieti ako dostupny) a VOBEC sa neunuvali mi nejak oznamit ktorukolvek z tychto zmien. A doteraz cakam, ako to vyriesia
Mellin- Messages : 82
Re: Skusenosti s eshopmi
Tak uz sa ozvali, aj sa ospravedlnili, vraj kolegyna nastupila po dovolenke a doplietla vsetko, co sa dalo. Peniaze vratia a suhlasili aj s tym, ze za polovicne mnozstvo sladidla zaplatim polovicu a nie povodnu nevyhodnu cenu, ktoru maju na male balenie a o ktorej som nevedela (male balenia dokonca nemaju ani v ponuke).
Mellin- Messages : 82
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: