FÓRUM DUKANOVA DIÉTA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Je to normálne? EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Je to normálne? EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Je to normálne? EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Je to normálne? EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Je to normálne? EmptyŠt január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Je to normálne? EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Je to normálne? EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
Je to normálne? EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Je to normálne? EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Je to normálne? EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Je to normálne? EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Je to normálne? EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Je to normálne? EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Je to normálne? EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
Je to normálne? EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Affiliates
free forum

Posts with the most reactions of the month

Je to normálne?

4 posters

Goto down

Je to normálne? Empty Je to normálne?

Odoslať pre sandra9358 Št júl 26, 2012 9:22 am

Ahojte, som v prvej fáze, 3.deň držím dukanovku a dneska ráno som sa vážila a neschudla som ani gram. Stalo sa to už niekomu? Lebo všade tu čítam, že v prvej fáze tak 2-3 kilá idú dolu a ja nič :-(

sandra9358

Návrat hore Goto down

Je to normálne? Empty Re: Je to normálne?

Odoslať pre anazuz Št júl 26, 2012 10:43 am

daj jedálniček, možno niekde robíš chybu.

alebo ideš z nízkej hmotnosti - a tam to môže ísť pomalšie
anazuz
anazuz

Návrat hore Goto down

Odoslať pre sandra9358 Št júl 26, 2012 11:00 am

anazuz napísal:daj jedálniček, možno niekde robíš chybu.

Môj jedálniček je asi taký, že sa snažím dodržiavať 4-hodinové intervaly medzi jedlami. Na raňajky je to väčšinou 0% biela activia, na obed si dám kuracie mäso a dukanovskú placku a na večeru rybu alebo zase tú activiu. Skúšala som robiť aj chlieb, ten mi nevyšiel Sad a dneska som si robila tie dukanovské piškóty. Vody pijem veľa, min. 2l denne, tak neviem, kde robím chybu Sad a idem z hmotnosti 80 kg na 65, tak dúfam, že sa to podarí Smile

sandra9358

Návrat hore Goto down

Odoslať pre henrieta71 Št júl 26, 2012 11:56 am

Ahoj ja si myslim ze jes ale strasne malo ja by som asi umrela od hladu takze vacsie ranajky , ked Ti nevysiel chlieb skus placu z receptov , lievance alebo si uvar kasu , jedz ked si hladna nemusis dodrziavat ziadne intervaly cim viac masa a ryb jes tym viac schudnes , takze treba jest dost vela tvoja vaha nie je nizka tak by to malo ist ako po masle , nezabudni vela pit a vitaminy, 1f skus bez tolerovanych potravin , povolene mozes kedykolvek a hoci kolko, takze drzim palce
henrieta71
henrieta71

Návrat hore Goto down

Odoslať pre sandra9358 Št júl 26, 2012 1:15 pm

henrieta71 napísal:Ahoj ja si myslim ze jes ale strasne malo ja by som asi umrela od hladu takze vacsie ranajky , ked Ti nevysiel chlieb skus placu z receptov , lievance alebo si uvar kasu , jedz ked si hladna nemusis dodrziavat ziadne intervaly cim viac masa a ryb jes tym viac schudnes , takze treba jest dost vela tvoja vaha nie je nizka tak by to malo ist ako po masle , nezabudni vela pit a vitaminy, 1f skus bez tolerovanych potravin , povolene mozes kedykolvek a hoci kolko, takze drzim palce
Ďakujem Smile a čo by ste mi poradili ešte napr. k tým raňajkám? lebo vôbec neviem čo mám jesť, k tomu mäsu som si napríklad urobila 2 vajíčka, aby som nejedla iba samotné mäso, ryba sa ešte ako tak dá, dneska som si počas dňa dala aj po plátku šunky kuracej. Viem, že niektoré kočky tu písali, koľko toho zjedia na raňajky, spomínali acidko, vajíčka, tie placky, ešte ten jogurt, alebo šunka s dukanovským chlebíkom. Ja mám problém s tým, že ani tak v normále bez diéty som nejedla moc mäsa, lebo mi nejak extra nechutí, keď tak, tak len kuracie, čo mám teraz výhodu, že to môžem. Tak preto sa snažím čo najviac tých jogurtov alebo rybu.

sandra9358

Návrat hore Goto down

Odoslať pre anazuz Št júl 26, 2012 4:58 pm

ja mám na raňajky cibuľovú žemľu a linesu a šunku a paradajku (BZ deň) potom ak som hladná, tak si dám nejaké 2,3 plátky šunky z raňajok ( väčšinou ostanú), na obed nejaké kuracie soté so zeleninou, šaláť a zasa žemličku, na olovrant - niečo sladké (roládu, marcipán, nutelu) a ladovú kávu, na večeru buď mäso so zeleninou, alebo acidko, alebo párok ....
ak mám B deň, tak si dávam na raňajky biely jogurt, sladidlo, štipku kávy, desiata šunka, obed ( údenáč, tuniak, kuracie) a žemľa a na večeru podobe+zemľa
anazuz
anazuz

Návrat hore Goto down

Odoslať pre henrieta71 Št júl 26, 2012 9:35 pm

...tak ano 1f je dost jednotvarna su to tie iste veci dookola treba to vydrzat ked sa prejde do druhej to uz je jednoduchsie ,ja som mala skoro kazde rano 2 placky otrubove a oblozila som to sunkou ,syrovou pomazankou ,trocu horcice alebo bylinky ,snazila som sa prichucovat co najviac korenim a bylinkami aby sa to zdalo ine ,alebo ine dni vajicka alebo hemendex toto ma zasytilo asi na 3-4 hodiny ked som nemala cas obedovat tak som si dala jogurt a obed som posunula asi o 1-2 hodky poobede som mala vzdy nieco sladke -skus tvarohovy kolac z receptou moze sa spravit aj bez skrobu, no a vecera niekedy palacinky niekedy ryba alebo som dojedla co mi zostalo z obeda , dobra priloha ku vsetkemu je cottage mozes ho aj ochutit ,alebo si sprav niaky dip z bieleho jogurtu tiez to pomoze , a dalsej faze so zeleninou uz budes mat o prilohu postarane ,mne sa osvedcilo jedavat celu davku otrub rano bolo to vydatne a myslim ze to aj pomaha v chudnuti ,dukan odporuca zjest dennu davku naraz nie vo viacerych davkach denne , ja som tiez na zaciatku jedla chlieb na 2krat ale potom som to zmenila a mala otruby vzdy len rano , ked moc maso nemas rada skus aspon ryby a urcite sunka ta dobre zasyti tiez ,nie je moc dobre jest len mliecne vyrobky, ked travis maso telo potrebuje viac energie tak chudnutie ide rychlejsie
henrieta71
henrieta71

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Mellin Pi júl 27, 2012 9:36 am

sandra9358 napísal:
anazuz napísal:daj jedálniček, možno niekde robíš chybu.

Môj jedálniček je asi taký, že sa snažím dodržiavať 4-hodinové intervaly medzi jedlami. Na raňajky je to väčšinou 0% biela activia, na obed si dám kuracie mäso a dukanovskú placku a na večeru rybu alebo zase tú activiu. Skúšala som robiť aj chlieb, ten mi nevyšiel Sad a dneska som si robila tie dukanovské piškóty. Vody pijem veľa, min. 2l denne, tak neviem, kde robím chybu Sad a idem z hmotnosti 80 kg na 65, tak dúfam, že sa to podarí Smile

Ja len taku poznamku a zaroven otazku pre skusenejsich k bielej activii. Neviem ci ti Sandra nerobi zle, totiz mam tu 0% - nu doma, odlozenu na najhorsie casy (jem nizkotucne Rajo, ale neviem, dokedy mi pojde este dole krkom). 0% Activia ma oproti Raju dvojnasobok cukrov. Celkovo som uz presla tabulky desiatok jogurtov vo vsetkych obchodoch, co tu mame, a neviem najst okrem Raja NIC, co by malo minimum cukrov. Aka hodnota je podla vas ok? Este aj najlightovejsie jogurty (obzvlast ochutene) maju aspon 8-12g cukru. Tie, co ho maju nahodou o kusok menej si to zas vynahradzaju na tukoch.

Mellin

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: