kukuricny skrob
+2
henrieta71
sash
6 posters
Strana 1 z 1
kukuricny skrob
chcem sa opytat, asi som to uz niekde aj zazrela le neviem ze kde, kolko skrobu denne je povolene? Dakujem!
sash- Messages : 42
Re: kukuricny skrob
ach no to si ma moc nepotesila:D ale vdaka
sash:)
ja si ta pamatam uz davnejsie, co sa stalo, ze si tu opat?
ja si ta pamatam uz davnejsie, co sa stalo, ze si tu opat?
zuzanas- Messages : 140
Aale, prvy pokus s dietou mi moc nevysiel, slo mi to pekne ale je ta dieta dost casovo narocna a mala som vtedy tazsie obdobie takze to neslo..aj teraz mam sice tazke obdobie:D ale mam dva mesiace do svadby a musi ist 10 kil dole:D
Jasne chapem Ja som tu uz ako inventar Ja som uz v 3F , neboj pojde to rychlo
myslis ze sa da dat dole 10 kil za dva mesiace? Dnes mam prvy den 2f, za prvu fazu som dal dole 2,6 kg (v mojej minulej diete som po prvej faze bola lahsia o 5kg) tak sa bojim ze ci mi to pojde...nemam ani najmensie prehresky, nejem vela a nejem ani neskoro, v praci som 8 hodin v pohybe, jedine co mozno mi chyba je ze nestiham extra vela pit koli praci...tak neviem no, snad to pojde...
sash napísal:myslis ze sa da dat dole 10 kil za dva mesiace? Dnes mam prvy den 2f, za prvu fazu som dal dole 2,6 kg (v mojej minulej diete som po prvej faze bola lahsia o 5kg) tak sa bojim ze ci mi to pojde...nemam ani najmensie prehresky, nejem vela a nejem ani neskoro, v praci som 8 hodin v pohybe, jedine co mozno mi chyba je ze nestiham extra vela pit koli praci...tak neviem no, snad to pojde...
Podla mna 10 kil za dva mesiace je mozne, ale v tom pripade musis uplne vynechat vsetky 'tolerovane' potraviny, co znamena, ze ZIADNY kukuricny skrob, kakao, atd. Ak ti velmi zalezi na tom schudnut 10 kil do svadby tak snad tu dietu pod prisnym rezimom vyzdrzis 8 tyzdnov...
kikulienka- Messages : 43
kikulienka napísal:sash napísal:myslis ze sa da dat dole 10 kil za dva mesiace? Dnes mam prvy den 2f, za prvu fazu som dal dole 2,6 kg (v mojej minulej diete som po prvej faze bola lahsia o 5kg) tak sa bojim ze ci mi to pojde...nemam ani najmensie prehresky, nejem vela a nejem ani neskoro, v praci som 8 hodin v pohybe, jedine co mozno mi chyba je ze nestiham extra vela pit koli praci...tak neviem no, snad to pojde...
Podla mna 10 kil za dva mesiace je mozne, ale v tom pripade musis uplne vynechat vsetky 'tolerovane' potraviny, co znamena, ze ZIADNY kukuricny skrob, kakao, atd. Ak ti velmi zalezi na tom schudnut 10 kil do svadby tak snad tu dietu pod prisnym rezimom vyzdrzis 8 tyzdnov...
ja som dal 7kg za 3 tyzdne.
trooska- Messages : 6
vynechat vsetky tolerovane potraviny? no neviem ci sa to da pre mna....len maso jest a len obcas zeleninu a vajcia tvaroh..
sash, kolko teraz vazis/merias?
Ja som dala dole 10kil za prvy mesiac, potom cca 6kil mesacne, teraz sa to spomaluje, ale isla som zo 107kg.
A druhy pokus diety uz moze byt narocnejsi, jednak telo si zvyklo a aj psychika je uz trosku inde. Ale svadba je silna motivacia.
Tolerovane potraviny - napr. skrob som ja zo zaciatku takmer nepouzivala, ale kakao mam snad kazdy den.
Drzim palce, urcite budes krasna nevesta!
Ja som dala dole 10kil za prvy mesiac, potom cca 6kil mesacne, teraz sa to spomaluje, ale isla som zo 107kg.
A druhy pokus diety uz moze byt narocnejsi, jednak telo si zvyklo a aj psychika je uz trosku inde. Ale svadba je silna motivacia.
Tolerovane potraviny - napr. skrob som ja zo zaciatku takmer nepouzivala, ale kakao mam snad kazdy den.
Drzim palce, urcite budes krasna nevesta!
KLT- Messages : 488
KLT, vsimla som si ta uz davnejsie. Uzasne, ze 32,4 dole. Klobuk dole. Aj potom zverejnis foto??
No uvidim, mozno na uplny zaver jednu porovnavacku dam
A dakujem
A dakujem
Ahoj, no v prvom rade Ti aj ja gratulujem k takemu krasnemu vysledku.
Ja meriam 178 cm a vazim momentalne tak 69-70, zacinala som so 73 kg a chcem ist na 60. Dnes uz mi ukazala vah 69 takze sa veelmi tesim ze som konecne zdolala tu 70 kg hranicu ) Prisne vsetko dodrziavam, nejem vobec vela a do konca jula som si dal zavzok ze ani jeden malilinky prehresok, samozrejme pokracujem aj potom normalne do 1.9. by som chcela mat tych 60, to by bolo super...
Ja meriam 178 cm a vazim momentalne tak 69-70, zacinala som so 73 kg a chcem ist na 60. Dnes uz mi ukazala vah 69 takze sa veelmi tesim ze som konecne zdolala tu 70 kg hranicu ) Prisne vsetko dodrziavam, nejem vobec vela a do konca jula som si dal zavzok ze ani jeden malilinky prehresok, samozrejme pokracujem aj potom normalne do 1.9. by som chcela mat tych 60, to by bolo super...
Ahoj, no ja som sla zo 75 na 65kg, teraz mam okolo 61-62 kg som este schudla v 3F Ja len, ze zareagujem, na to co pises. Ja som vobec malo nejedla, co bolo dovolene, som jedla vela a casto krat
Naposledy upravil zuzanas dňa Ut júl 17, 2012 10:29 am, celkom upravené 1 krát.
sash, diki.
K tvojmu cielu - je velmi ambiciozny, to by si uz mala BMI 18,9 - co je podvaha! Tych 63kg by pre teba podla mna stacili, aby si bola stihla aj zdrava zaroven.
To by ti uz chybalo len 6kg, co v pohode das
Aj ked pri normlanej vahe sa uz chudne tazsie, telo sa neche vzdat zasob.
K tvojmu cielu - je velmi ambiciozny, to by si uz mala BMI 18,9 - co je podvaha! Tych 63kg by pre teba podla mna stacili, aby si bola stihla aj zdrava zaroven.
To by ti uz chybalo len 6kg, co v pohode das
Aj ked pri normlanej vahe sa uz chudne tazsie, telo sa neche vzdat zasob.
lenze problem je ten ze ja nemam kedy jest, o druhej odchadzam do roboty a tam som az do 11 niekedy aj dlhsie vecer a domov pridem o polnoci a to uz len idem spat...doma pred pracou jem dvakrat, male davky a v praci mam jednu prestavku okolo tej 7 vecer kedy si nieco dam co mam z domu, ale to je tak vsetko...a vacsinou su to fakt male davky, ale nehladujem vobec, nejak sa mi zmensil zaludok
A nemas cas si pocas prace napr. popijat acidko?
KLT napísal:A nemas cas si pocas prace napr. popijat acidko?
kde sa da kupit acidko co ma znizeny obsah tuku a cukrov?
trooska, v obchode
acidko od raja, bilo-modre ma 1% tuku (neochutene, samozrejme )
KLT napísal:trooska, v obchode
aha, jasne, neochutene o tom viem. Som myslel ze si nasla aj nejake ochutene lebo pokial si pamatam tak v minulosti take nizkotucne boli (neviem ako natom boli s obsahom cukru)
viete co po prve zijem v anglicku a tu nieco take ako acidko neexistuje:D po druhe neznasam mlieko a ani acidko nemam rada a po tretie nemozem nic popijat ani jest, som cely den na recepcii...
no ale potom si nedavaj nevelke ciele, ked nemozes behom dna jest ani pit... Radsej sa priprav na pomalsi ubytok a potom sa tes z kazdeho schudnuteho deka navyse
zuzanas ma pravdu, dukanova metoda je taka, ze cim viac jes tie povolene potraviny - t.j. nizkotucne bielkoviny tym viac schudnes. Nerobis si sluzbu tym, ze jes malo! Skus, uvidis
kikulienka- Messages : 43
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: