Ovysnutá koža???
3 posters
Strana 1 z 1
Ovysnutá koža???
Ahojte, dukanovu diétu držím 3 týždne zatiaľ som schudla cca 6 kíl....ale zdá sa mi že mi zostáva ovýsať koža na bruchu......je to len pocit či je to možné???? Po pôrode mi zostali strie(popraskaná koža) takže ju už na bruchu nemám takú pružnú....je možné že mi zostane ovýsať??? Na šport sa nedokážem nahovoriť ja a šport sme od malička nepriatelia a nemám k nemu žiadny vzťah, ešte to plávanie by sa dalo ale bohužiaľ od mojej malej dcérky nemám kedy Doma sa dosť pohybujem aj okolo malej aj v domácnosti, každodenné upratovanie, a chodíme aj na ihrisko a na dvor takže pohyb ako taký mám .
andy_rs- Messages : 44
Re: Ovysnutá koža???
andy,......schudla si tak to sa na tvojom tele odrazi a koza sa nestiha stiahnut tak rychlo ako rychlo chudnes....ty si este mlada a telo sa s tym vysporiada neboj nicandy_rs napísal:Ahojte, dukanovu diétu držím 3 týždne zatiaľ som schudla cca 6 kíl....ale zdá sa mi že mi zostáva ovýsať koža na bruchu......je to len pocit či je to možné???? Po pôrode mi zostali strie(popraskaná koža) takže ju už na bruchu nemám takú pružnú....je možné že mi zostane ovýsať??? Na šport sa nedokážem nahovoriť ja a šport sme od malička nepriatelia a nemám k nemu žiadny vzťah, ešte to plávanie by sa dalo ale bohužiaľ od mojej malej dcérky nemám kedy Doma sa dosť pohybujem aj okolo malej aj v domácnosti, každodenné upratovanie, a chodíme aj na ihrisko a na dvor takže pohyb ako taký mám .
nela- Messages : 17
nela napísal:andy_rs napísal:Ahojte, dukanovu diétu držím 3 týždne zatiaľ som schudla cca 6 kíl....ale zdá sa mi že mi zostáva ovýsať koža na bruchu......je to len pocit či je to možné???? Po pôrode mi zostali strie(popraskaná koža) takže ju už na bruchu nemám takú pružnú....je možné že mi zostane ovýsať??? Na šport sa nedokážem nahovoriť ja a šport sme od malička nepriatelia a nemám k nemu žiadny vzťah, ešte to plávanie by sa dalo ale bohužiaľ od mojej malej dcérky nemám kedy Doma sa dosť pohybujem aj okolo malej aj v domácnosti, každodenné upratovanie, a chodíme aj na ihrisko a na dvor takže pohyb ako taký mám .
andy,......schudla si tak to sa na tvojom tele odrazi a koza sa nestiha stiahnut tak rychlo ako rychlo chudnes....ty si este mlada a telo sa s tym vysporiada neboj nic
No tak to dúfam teda že sa to napraví lebo nerada by som zostala chudá ale s ovysnutou kožou začala som sa aj riadne natierať nech je tá koža pružnejšia...uvidíme čo to spraví.....
aspon nejake cviky na brucho by si mala robit, to zas tolko neboli
KLT- Messages : 488
KLT napísal:aspon nejake cviky na brucho by si mala robit, to zas tolko neboli
Jediné cviky na brucho čo poznám to sú brušáky
myslis tie klasicke sed-lahy?
Cvikov na brucho je strasne vela, skus google Odporucam cviky, pri ktorych nemas zaprete nohy - lepsie zapojis brusne svalstvo a zameraj sa aj na spodne brusko.
Cvikov na brucho je strasne vela, skus google Odporucam cviky, pri ktorych nemas zaprete nohy - lepsie zapojis brusne svalstvo a zameraj sa aj na spodne brusko.
KLT- Messages : 488
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: