Je nejaké obmedzenie v zelenine?
2 posters
Strana 1 z 1
Je nejaké obmedzenie v zelenine?
Ahojte dukanky,
Dnes som prešla na druhú fázu...na raňajky som mala dukanov chlebík natretý tvarohom a šunka na vrchu a k tomu som si dala paradajku a papriku, a na obed som si spravila špíz ( kuracia pečienka a kuracie prsia) a k tomu zeleninový šalát...chcem sa však spýtať či je nejaké obmedzenie v zelenine v druhej fáze...Alebo či to môžem jesť neobmedzene? Viem že mrkva sa má papať s mierou keďže obsahuje viac prírodného cukru, ale čo tak rajčina či paprika??? Hlavne tie rajčinky by som jedla do popuku tak preto sa pýtam nie že to nejako preženiem
A tiež sa chcem spýtať na šunku, čítala som tu v jednom príspevku že sa môže len hydinová nízkotučná šunka???? Tá je aká? Kde ju zohnať....No u nás neviem zohnať žiadnu šunku čo obsahuje dostatok mäska najviac čo som našla tu u nás je morčacia premier a obsahuje 63% mäsa...nemáte nejaké rady?
Dnes som prešla na druhú fázu...na raňajky som mala dukanov chlebík natretý tvarohom a šunka na vrchu a k tomu som si dala paradajku a papriku, a na obed som si spravila špíz ( kuracia pečienka a kuracie prsia) a k tomu zeleninový šalát...chcem sa však spýtať či je nejaké obmedzenie v zelenine v druhej fáze...Alebo či to môžem jesť neobmedzene? Viem že mrkva sa má papať s mierou keďže obsahuje viac prírodného cukru, ale čo tak rajčina či paprika??? Hlavne tie rajčinky by som jedla do popuku tak preto sa pýtam nie že to nejako preženiem
A tiež sa chcem spýtať na šunku, čítala som tu v jednom príspevku že sa môže len hydinová nízkotučná šunka???? Tá je aká? Kde ju zohnať....No u nás neviem zohnať žiadnu šunku čo obsahuje dostatok mäska najviac čo som našla tu u nás je morčacia premier a obsahuje 63% mäsa...nemáte nejaké rady?
andy_rs- Messages : 44
Re: Je nejaké obmedzenie v zelenine?
Ahoj Andy, vybornu sunku znacky Dulano kupis v Lidli, maju aj morcaciu, aj kuraciu, obsahuje az 96 % masa a je to dovoz z Nemecka. Kvalita zarucena Co sa tyka zeleniny, mozes ju jest bez obmedzenia, ale mnozstvo zeleniny by nemalo byt vacsie ako mnozstvo masa alebo niecoho, k comu tu zeleninu jes...
Pedrittos- Messages : 4
Re: Je nejaké obmedzenie v zelenine?
Ďakujem za odpoveď Zajtra teda zájdem kuk do LidlaPedrittos napísal:Ahoj Andy, vybornu sunku znacky Dulano kupis v Lidli, maju aj morcaciu, aj kuraciu, obsahuje az 96 % masa a je to dovoz z Nemecka. Kvalita zarucena Co sa tyka zeleniny, mozes ju jest bez obmedzenia, ale mnozstvo zeleniny by nemalo byt vacsie ako mnozstvo masa alebo niecoho, k comu tu zeleninu jes...
andy_rs- Messages : 44
Similar topics
» sladidlo- je nejake obmedzenie??
» Poznáte nejaké recepty na saitan?
» Chipsy nejake podobne normalnym cipsom
» Vyzva na boj!!!
» Shirataki noodles
» Poznáte nejaké recepty na saitan?
» Chipsy nejake podobne normalnym cipsom
» Vyzva na boj!!!
» Shirataki noodles
Strana 1 z 1