Bolesti v oblasti obliciek
3 posters
Strana 1 z 1
Bolesti v oblasti obliciek
Ahoj Dukanky, mali ste niektora problem a bolesti v oblasti obliciek??? Prosim dajte mi vediet, surne!!!
Trapia ma dost silne bolesti v lavej driekovej oblasti.
Trapia ma dost silne bolesti v lavej driekovej oblasti.
zimka- Messages : 31
Re: Bolesti v oblasti obliciek
KLT napísal:sup sup k doktorovi.
stalo sa...
azimka napísal:KLT napísal:sup sup k doktorovi.
stalo sa...
aký bol výsledok??? Moje obličky prepúšťajú bielkoviny, tak tiež neviem ako na tom som...
torinka- Messages : 125
torinka napísal:azimka napísal:KLT napísal:sup sup k doktorovi.
stalo sa...
aký bol výsledok??? Moje obličky prepúšťajú bielkoviny, tak tiež neviem ako na tom som...
Budem musiet absolvovat este sono, dostala som antibiotika a lieky proti bolesti, ja tipujem, ze som nachladla, len tie hnusne bolesti, clovek ani chodit, ani stat, ani lezat nevie, vsetko je zle.
Skoncila som na pohotovosti s oblickovym zachvatom, ze vraj malo pijem a mam aceton v moci, mam uplne nafuknute brucho a neskutocne bolesti. V moci mam aj krv a bielkoviny. Dietu mi nadobro zakazali a vyhlasili, ze je to nebezpecne. Nemam vsak pocit, ze by som malo pila. Pijem urcite viac ako 1,5litra, stale som na zachode, je mi to luto, lebo som chcela schudnut, ale zrejme nie za cenu zdravia :-/
Odporucam kupit si testovacie pruzky na moc, tak si v domacich podmienkach mozete priebezne sledovat, ci nemate krv alebo bielkoviny v moci. Ketony v moci su pri tejto diete normalne, ba priam az ziaduce.
Mrzi ma, ze si takto dopadla. Mala si niekedy predtym problemy s oblickami?
KLT- Messages : 488
KLT napísal:Odporucam kupit si testovacie pruzky na moc, tak si v domacich podmienkach mozete priebezne sledovat, ci nemate krv alebo bielkoviny v moci. Ketony v moci su pri tejto diete normalne, ba priam az ziaduce.
Pasiky som mala, aj som si ich urobila, ale zial ta dieta sposobila aj hnusne bolesti a to mi za to nestoji.
Nikdy som predtym problem s oblickami nemala. A brucho mam nafuknute a ziadnu plynatost.
zimka a určite je to z diety?
Ja prepúšťam bielkoviny stále od pôrodu prvej dcéry. Tiež som myslela na to, či mi bielkovinová dieta nemôže obličky poškodiť ešte viac...
Ja prepúšťam bielkoviny stále od pôrodu prvej dcéry. Tiež som myslela na to, či mi bielkovinová dieta nemôže obličky poškodiť ešte viac...
torinka- Messages : 125
torinka napísal:zimka a určite je to z diety?
Ahoj Torinka, dostavala som sa z toho dost dlho, nemozem tvrdit, ze to bolo len kvoli DD, ale myslim si, ze to dopomohlo, lebo ta dieta dost sokuje organizmus, mozno som mala kus oslabenejsiu imunitu a zapal som chytila rychlejsie a dost sa rozmohol. Trvalo to mesiac, z toho 2 tyzdne v nemocnici, poriadne mnozstvo antibiotik a pekne rozhadzanie organizmu, kym som sa z toho dostala. Tato dieta velmi zatazuje oraganizmus a jedno som si ista, pokial nevypijes aspon 3 litre tekutin denne, oblicky to nezvladnu pokial nie su v 100% stave.
Ja chcem s dietou zacat opat ale ovela opatrnejsie ako kedysi.
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: