kuracie pečienky dusené 2.3.4.f.
3 posters
Strana 1 z 1
kuracie pečienky dusené 2.3.4.f.
Kuracie pečienky umyjeme, vložíme do hrnca, pridáme vegetu alebo bujon, koreniny podľa chuti, trochu sójovej omáčky, majorán, podlejeme a dusíme. Po zmaknutí osoliť a podávať so zeleninkou.
alenka- Messages : 22
Re: kuracie pečienky dusené 2.3.4.f.
Ja som nedávno robila kuraciepečienky takto:
Do misky z jánskeho skla som dala cibuľku a cesnak potom som tam vložila umyté pečienky nakrájané na väčšie kusky podliala vodou aj s bujónom a dala zapiecť do rúry. Piekla som ich pokým sa voda vyparila. Sú veľmi dobré s houstičkami alebo chlebíkom.
Do misky z jánskeho skla som dala cibuľku a cesnak potom som tam vložila umyté pečienky nakrájané na väčšie kusky podliala vodou aj s bujónom a dala zapiecť do rúry. Piekla som ich pokým sa voda vyparila. Sú veľmi dobré s houstičkami alebo chlebíkom.
katarina.zichackova- Messages : 8
pečienky trošku ináč...
Tiež dobrý receptík, nabudúce vyskúšam.katarina.zichackova napísal:Ja som nedávno robila kuraciepečienky takto:
alenka- Messages : 22
Re: kuracie pečienky dusené 2.3.4.f.
ahojte, ja som si kuracie pecienky urobila takto...baklazan som na krajala na kolieska a posolila....nechala som trosku postat,kym nepusti vodu.Na teflonke som ho opiekla z oboch stran,ked bol opeceny vybrala som ho a dala ochladit.na teflon som hodila na mensie kusky nakrajanu cibulku a podliala troskou vody.ked sa mierne podusila, pridala som na vacsie kusky nakrajanu pecen,z prudka sa orestovala.ked bola zatiahnuta, presunula som ju na polku panvice a na na prazdnu cast som pridala na stvrtky nakrajane rajcinky.tie sa poopekali a premiesala som ich s pecienkou...medzitym som rozmixovala dalsie rajcinky a cele som to zaliala. chvilku podusit a kym sa to dusilo,vychladeny baklazan som nakrajala na pasiky a pridala k pecienke...uz som nesolila,kedze bol baklazan osoleny a poviem vam ,ze mnam mala som pocit,ze tam mam cestoviny ....dobru chut
Bea- Messages : 2
Similar topics
» Slané kuracie muffinky
» Kuracie pate
» Kuracie muffinky
» Sote kuracie alebo morcacie
» Kuracie prsia s tofu.
» Kuracie pate
» Kuracie muffinky
» Sote kuracie alebo morcacie
» Kuracie prsia s tofu.
Strana 1 z 1