kto vie poradit?
+12
Zuzka
Beka
KLT
antika
lubatko
jana1678
henrieta71
Monika Studničková
lesanka
martula
misapo
JanusiQ
16 posters
Strana 1 z 1
kto vie poradit?
Vie niektokolko zelatiny mozem na den? Je obmedzena?
JanusiQ- Messages : 4
zelatina
Nikde som sa nestretla s obmedzenim, mala by sa vsak skor pouzivat zelatina s morskych rias agar-agar, ktora sa aj u nas da kupit v zdravej vyzive. Klasicka zelatina je velmi kaloricka az nad 300 kcal v 100 g oproti 15kcal pre agar-agar.
misapo- Messages : 23
Re: kto vie poradit?
Dakujem. Jedla som klasicku,ale zajtra behnem do zdravej a popytam sa na tu druhu.
tak som si kupila tu agar-agar a dnes som si na nej s pozitkom pochutila...este raz dakujem :-)misapo napísal:Nikde som sa nestretla s obmedzenim, mala by sa vsak skor pouzivat zelatina s morskych rias agar-agar, ktora sa aj u nas da kupit v zdravej vyzive. Klasicka zelatina je velmi kaloricka az nad 300 kcal v 100 g oproti 15kcal pre agar-agar.
Zdravim vsetkych . Chcem sa spytat ci mozem okrem kuracej pecene aj inu? dakujem
martula- Messages : 8
martula napísal:Zdravim vsetkych . Chcem sa spytat ci mozem okrem kuracej pecene aj inu? dakujem
Podľa zoznamu povolených potravín môžeš aj teľaciu pečienku. Predpokladám že husaciu a kačaciu asi nie, keďže ani ich mäso sa nemôže.
lesanka- Messages : 42
Vie niekto poradiť, či v 2. fáze možno do pitného režimu zahrnúť odšťavené ovocie a zeleninu? A hlavne v akom množstve. Ďakujem
Monika Studničková- Messages : 2
tak ovocne urcite nie kedze ovocie sa jest nemoze az do 3 fazy,a zeleninove hej ked si das v BZ den ,vsetko co vypijes sa rata do pitneho rezimu
henrieta71- Messages : 159
baby a dukano chlebik alebo kolaciky sa mozu uz v 1 faze?? dakujem
jana1678- Messages : 3
Ďakujem za odpoveďhenrieta71 napísal:tak ovocne urcite nie kedze ovocie sa jest nemoze az do 3 fazy,a zeleninove hej ked si das v BZ den ,vsetko co vypijes sa rata do pitneho rezimu
Monika Studničková- Messages : 2
jana1678 napísal:baby a dukano chlebik alebo kolaciky sa mozu uz v 1 faze?? dakujem
Ahoj Janka,
v prvej faze by si sa mala obmedzit iba na bielkoviny. Takze kolaciky obsahujuce napr skrob a kakao vynechaj.. Ale kludne si mozes spravit chlebik z bielkovinovych surovin (vajicka, tvaroh, jogurt, cottage cheese, ...) a otrub. Prva faza trva kratko, da sa to vydrzat:)
lubatko- Messages : 59
ozaj a ked sa da trosku do caju citron je to velky prehresok? a kofola bez cukru sa moze pit aj ked obsahuje aspartam a cukralozu?
antika- Messages : 70
kofola ano, ten citron by sa mal pouzivat skor ako "korenina" na jedla, ale tak treba si na sebe odsledovat.
KLT- Messages : 488
Ahojte chcem sa opýtať či vie niekto poradiť ako by mala klesať váha aby to bolo zdravé začala som 21.4 a za 4 dni mám dole 4,30kg dodržiavam všetko ale neviem či je to ok keď je to dosť za 4 dni
Beka- Messages : 7
Beka napísal:Ahojte chcem sa opýtať či vie niekto poradiť ako by mala klesať váha aby to bolo zdravé začala som 21.4 a za 4 dni mám dole 4,30kg dodržiavam všetko ale neviem či je to ok keď je to dosť za 4 dni
Fuha pekne ti idú kilečka dole môžeš byť len a len spokojna. V prvej fáze idú kg rýchlejšie dole ale ked už prejdeš do druhej tam to už pojde pomalšie držím palce
Zuzka- Messages : 418
Spokojná a až veľmi len dnes ma akosi opúšťa sila chveje sa mi celé telo a mám aj problém s tlakom tak neviem či mám vydržať alebo prejsť na II fázu lebo ak to mám vydržať do soboty(môj 7 deň) tak asi padnem na nos
Beka napísal:Spokojná a až veľmi len dnes ma akosi opúšťa sila chveje sa mi celé telo a mám aj problém s tlakom tak neviem či mám vydržať alebo prejsť na II fázu lebo ak to mám vydržať do soboty(môj 7 deň) tak asi padnem na nos
To nie je dobre :/ kamaratka tiez mala s touto dietou podobny problem, tak preto, ked sa jej zacne motat svet, da si jednu musli tycinku. Tie tocaky a tlak, to mozes mat z nedostatku cukru. Skus to s tou tycinkou, alebo potom jedine najst inu dietu, pri ktorej ti nebude zle. Napr. v 90-dnovej jes aj ovocie. (to je len moj laicky nazor, nie som odbornik , len nedrz dietu, pri ktorej tvoje telo kladie odpor, akurat si mozes ublizit)
claudia.s- Messages : 5
plánujem schudnúť 25-30kg teraz je to ako droga lebo 4 kg cítim na nohaviciach úplne super ale dnes som poslúchla kamošku dala som si 1 dielik z kinder čokolády a som skoro ako keď som začala dostala som toľko energie že som mohla utekať za dcérou ktorá sa naučila bicyklovať bez pomocných koliesok zas mi je dobre len dúfam že to do soboty vydržím
KLT za koľko sa Ti podarilo schudnúť skoro 24 kg? Je to super číslo chcela by som aj ja lebo nikdy v živote som nebola chudá od mala mám problém s váhou už ako 3 ročná som vážila 30 kg tak ma to veľmi láka keď to ide takto dole len dúfam že to nenaberiem späť cez tehotnosť som pribrala 7 kg a počas kojenia som pribrala 10 hotová katastrofa
A treščia pečeň sa môže v 1. fáze?
janula1974- Messages : 3
Ahojte, necitala som vsetky fora, tak sa ospravedlnujem ak tu tie otazky uz boli.
1.Chcem sa opýtyť na recepty čo som tu našla. Nikedy je pri nich napísané že s amôžu od prvej fázi, ale pritom sa v tých jedlách nachádza napríklad kakao, stevia alebo kukuričný škrob a to ak som správne pochopila z článkov, sa môže len od druhej fázi aj to v obmedzenom množstve.
2. Kypriaci prášok sa môže od 1.fázi?
3. Aké droždie mám používať-čerstvé alebo to v sáčku?
1.Chcem sa opýtyť na recepty čo som tu našla. Nikedy je pri nich napísané že s amôžu od prvej fázi, ale pritom sa v tých jedlách nachádza napríklad kakao, stevia alebo kukuričný škrob a to ak som správne pochopila z článkov, sa môže len od druhej fázi aj to v obmedzenom množstve.
2. Kypriaci prášok sa môže od 1.fázi?
3. Aké droždie mám používať-čerstvé alebo to v sáčku?
zuzka21- Messages : 10
Ahojky
- stévia je prírodné sladidlo, tú môžeš od I. fázy neobmedzene
- kypriaci prášok tiež od I. fázy, používala som malú mokka lyžičku do chlebíka, alebo toliarikov
- droždie môžeš aj také aj také
- hej, v receptoch sa nachádzajú už aj od I. fázy tolerované potraviny, po správnosti by sa mali začať používať až od II. fázy, je len na tebe, ako sa rozhodneš
- stévia je prírodné sladidlo, tú môžeš od I. fázy neobmedzene
- kypriaci prášok tiež od I. fázy, používala som malú mokka lyžičku do chlebíka, alebo toliarikov
- droždie môžeš aj také aj také
- hej, v receptoch sa nachádzajú už aj od I. fázy tolerované potraviny, po správnosti by sa mali začať používať až od II. fázy, je len na tebe, ako sa rozhodneš
Zdenka14- Messages : 230
dakujem za odpoved, ale preistotu prvu fazu dodrim bez sladkeho len bielkoviny a steviu zaradim az potom
zuzka21- Messages : 10
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: