Aloe vera gel
5 posters
Strana 1 z 1
Aloe vera gel
Kočky len sa chcem ubezpečiť že neporušujem dietu.
Pijem aloe vera gel 90ml denne na prečistenie organizmu stale to pijem na jar ( spolu 6 l kúra)
zloženie:
Aloe Vera Barbadensis Miller Gél USA/Mexiko, 92 %, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, stabilizátor: xanthan, kyselina L-askorbová (0,067 %), konzervačné látky: sorban draselný, benzoan sodný, prírodná aróma
Podľa mna konzumacia gelu by nel byť problem však či?
Pijem aloe vera gel 90ml denne na prečistenie organizmu stale to pijem na jar ( spolu 6 l kúra)
zloženie:
Aloe Vera Barbadensis Miller Gél USA/Mexiko, 92 %, fruktóza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, stabilizátor: xanthan, kyselina L-askorbová (0,067 %), konzervačné látky: sorban draselný, benzoan sodný, prírodná aróma
Podľa mna konzumacia gelu by nel byť problem však či?
Zuzka- Messages : 418
Re: Aloe vera gel
...mas tam fruktozu ,kolko je jej ,si uz v tretej faze ,tak ja neviem radsej sa odlsleduj,ked sa nieco zacne menit radsej to nechaj tak bolo by to skoda pokazit ked ti to islo tak dobre, vsak uz nemas dlho do 4 fazy, ale ty poznas svoje telo
henrieta71- Messages : 159
henrieta71 napísal:...mas tam fruktozu ,kolko je jej ,si uz v tretej faze ,tak ja neviem radsej sa odlsleduj,ked sa nieco zacne menit radsej to nechaj tak bolo by to skoda pokazit ked ti to islo tak dobre, vsak uz nemas dlho do 4 fazy, ale ty poznas svoje telo
7,47 g na dennú dávku ja ked pijem gel tak kg idu dole aspon po ine roky to tak bolo úbytok na váhe 4 kg po celej kure aloe
do štvrtej fázy idem koncom juna
ja berem akurat len tabletky aloe vera koli zapche
antika- Messages : 70
antika napísal:ja berem akurat len tabletky aloe vera koli zapche
gel je super a je lisovaný len z dužiny kvalitný je velmi ved aj stojí veľa veľa xixiixix
začala som ho piť včera a dnes som bola 3 x na vecku
super
Kočky ten gel mi oveľa intenzivnejšie pomáha ako mmin. roku ked som nedržala DD už na druhý deň po uživani sa aloe pustilo do prečistenia mojich čriev dnes som bola na vecku už 6x odporučam výborna vec ak by mala niektorá záujem stači sa mi ozvať objednáme
Prajem pekný deň
Prajem pekný deň
Zuzka a kde sa kupuje ten gel dakujem za odpoved
Zuzka napísal:Kočky ten gel mi oveľa intenzivnejšie pomáha ako mmin. roku ked som nedržala DD už na druhý deň po uživani sa aloe pustilo do prečistenia mojich čriev dnes som bola na vecku už 6x odporučam výborna vec ak by mala niektorá záujem stači sa mi ozvať objednáme
Prajem pekný deň
Janka999- Messages : 3
Zuzka napísal:Kočky ten gel mi oveľa intenzivnejšie pomáha ako mmin. roku ked som nedržala DD už na druhý deň po uživani sa aloe pustilo do prečistenia mojich čriev dnes som bola na vecku už 6x odporučam výborna vec ak by mala niektorá záujem stači sa mi ozvať objednáme
Prajem pekný deň
Ahoj Zuzka kde sa da objednat ten gel?
Maria 309- Messages : 107
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: