chutny hovadzi vyvar (2 a 3f)
Strana 1 z 1
chutny hovadzi vyvar (2 a 3f)
Potrebujeme:
-400-500 g hovadzieho masa
-mrkvu - 3/4
-1 celu cibulu
-petrzlenovu vnat
-zeler
-petrzlen
-1 madarsku papriku
-trosku nasekanej chilli papricky
-sol, mlete cierne korenie, bujon bez tuku a konzervantov po prip. aj vegetu (podla chuti)
Hovadzie masko dame varit do vody. Ked zovrie stisime plyn a nechame ho varit sa. Pomalicky si osupeme a nakrajame zeleninu. Ked maso trosku zmakne pridame zeleninu a koreniny - pozor! papriku a cibulu pridame vcelku, z papriky odstranime len stopku, vsetko ostatne nechame, 1/4 chilli papricky si nasekame nadrobno a pridame tiez ( z chilli sa aj chudne:) ) Zakryjeme a nechame varit taku hodinku a pol. Na konci si hovadzie masko nakrajame a pridame do polievocky a petrzlenovu vnat si cerstvu nasypeme do taniera:)
Dobru chut!
-400-500 g hovadzieho masa
-mrkvu - 3/4
-1 celu cibulu
-petrzlenovu vnat
-zeler
-petrzlen
-1 madarsku papriku
-trosku nasekanej chilli papricky
-sol, mlete cierne korenie, bujon bez tuku a konzervantov po prip. aj vegetu (podla chuti)
Hovadzie masko dame varit do vody. Ked zovrie stisime plyn a nechame ho varit sa. Pomalicky si osupeme a nakrajame zeleninu. Ked maso trosku zmakne pridame zeleninu a koreniny - pozor! papriku a cibulu pridame vcelku, z papriky odstranime len stopku, vsetko ostatne nechame, 1/4 chilli papricky si nasekame nadrobno a pridame tiez ( z chilli sa aj chudne:) ) Zakryjeme a nechame varit taku hodinku a pol. Na konci si hovadzie masko nakrajame a pridame do polievocky a petrzlenovu vnat si cerstvu nasypeme do taniera:)
Dobru chut!
sash- Messages : 42
Date d'inscription : 16.01.2012
Localisation : London
Re: chutny hovadzi vyvar (2 a 3f)
tam co je napisana ta mrkva tak to neznamena tri stvrtiny ale tri alebo styri
sash- Messages : 42
Date d'inscription : 16.01.2012
Localisation : London
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata