e-shop, nedostupna objednavka
3 posters
Strana 1 z 1
e-shop, nedostupna objednavka
Ahojte Dukanky, mám na Vás jednu prosbu-potrebujem poradiť. Minulý týždeň som si objednávala potraviny z e-schopu, pred piatimi dňami som obdržala aj potvrdenie o tom, že platbu prijali. Mám však problém., pretože pri spôsobe doručenia som si zvolila možnosť "osobný odber v Senci". A to je môj kameň úrazu Nikto so mnou nekomunikuje (písala som už niekoľko e-mailov), neviem sa dopátrať žiadneho tel.kontaktu a už vôbec nie adresy, kde sa mám po už objednané a zaplatené veci dostaviť. Budem Vám strašne vďačná za akúkoľvek radu. Vôbec neviem na koho sa mám obrátiť.
sisiiik- Messages : 1
Re: e-shop, nedostupna objednavka
sisiiik napísal:Ahojte Dukanky, mám na Vás jednu prosbu-potrebujem poradiť. Minulý týždeň som si objednávala potraviny z e-schopu, pred piatimi dňami som obdržala aj potvrdenie o tom, že platbu prijali. Mám však problém., pretože pri spôsobe doručenia som si zvolila možnosť "osobný odber v Senci". A to je môj kameň úrazu Nikto so mnou nekomunikuje (písala som už niekoľko e-mailov), neviem sa dopátrať žiadneho tel.kontaktu a už vôbec nie adresy, kde sa mám po už objednané a zaplatené veci dostaviť. Budem Vám strašne vďačná za akúkoľvek radu. Vôbec neviem na koho sa mám obrátiť.
skúsila si aj Bronin e-mail? (z tejto stránky)
didinka- Messages : 36
Re: e-shop, nedostupna objednavka
Presne tak, v e- shope je kolonka kontakt, tak tam sa da napisat, ja to tiez pouzivam a Brona mi vzdy odpise, niekedy hned, no niekedy ma toho vela. Vobec sa nemuis bat, ona to zariadi
zuzanas- Messages : 140
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: