nízkotučný syr
+2
zuzanas
endaebi
6 posters
Strana 1 z 1
nízkotučný syr
ahojte skúsené dukanky, viete mi prosím Vás poradiť nejaký chutný nízkotučný syr? Spomínali mi nejaký s názvom "Pierko", naozaj taký existuje? ďakujem
endaebi- Messages : 21
Re: nízkotučný syr
endaebi napísal:ahojte skúsené dukanky, viete mi prosím Vás poradiť nejaký chutný nízkotučný syr? Spomínali mi nejaký s názvom "Pierko", naozaj taký existuje? ďakujem
Ahoj ak potrebuješ tvrdý tak ano spomínané pierko majú ho aj V Bille aj V terne som ho už videla a ak potrebuješ mäkký tak ja si kuujem v tescu tesco tvaroch a hrudkovitý olešnický ( ale tu daj pozor lebo su 3 druhy pozreaj na obsach tuku )A ešte je nátierkový ten si kupiš v Lidli.
Zuzka- Messages : 418
jéj, ďakujem za rady, dnes utekám do Billy - mám ju najbližšie. Tie ostatné obehnem, keď nebude vonku pršať
endaebi napísal:jéj, ďakujem za rady, dnes utekám do Billy - mám ju najbližšie. Tie ostatné obehnem, keď nebude vonku pršať
Zamalinko
Zuzi, ty máš za sebou super výsledky - palec hore V ktorej si fáze a ako dlho si držala druhú fázu?
Zuzka napísal:endaebi napísal:jéj, ďakujem za rady, dnes utekám do Billy - mám ju najbližšie. Tie ostatné obehnem, keď nebude vonku pršať
Zamalinko
endaebi napísal:Zuzi, ty máš za sebou super výsledky - palec hore V ktorej si fáze a ako dlho si držala druhú fázu?Zuzka napísal:endaebi napísal:jéj, ďakujem za rady, dnes utekám do Billy - mám ju najbližšie. Tie ostatné obehnem, keď nebude vonku pršať
Zamalinko
Ďakujem aj tebe sa to podarí len treba veľa pevnej vôle momentálne som v III. fáze II fázu som držala od 21.11.2012 skoro do konca februára
no, namiesto Billy som sa ocitla v Tescu a veru som mala napísaný zoznam len do Billy, takže prvý nákup "-100 bodov" kúpila som nízkotučný syr Ementaler Bor... tuk min. 20 % - čo je už veľa, tak dnes ho dojem, aby som 2 € zbytočne nevyhodila do koša . Tak čo už, aspoň mám na dnes večeru
Ešte som kúpila nízkokalorické sladilo Kandisin, myslíte, že to môžem? A údenú makrelu?
ďakujem
Ešte som kúpila nízkokalorické sladilo Kandisin, myslíte, že to môžem? A údenú makrelu?
ďakujem
Ahojte, tkže keď je Pierko nízkotučný, môže sa jesť aj v II. fáze??? Či?
bebericka1- Messages : 26
bebericka1 napísal:Ahojte, tkže keď je Pierko nízkotučný, môže sa jesť aj v II. fáze??? Či?
Ano ale nie každý deň sem tam si môžeš dať to je da sa povedať len na spestrenie stravy.
Zuzka napísal:bebericka1 napísal:Ahojte, tkže keď je Pierko nízkotučný, môže sa jesť aj v II. fáze??? Či?
Ano ale nie každý deň sem tam si môžeš dať to je da sa povedať len na spestrenie stravy.
Ahááá...tak jo, nejaký si kúpim, lebo to chýba, ďakujeem:)
bebericka1- Messages : 26
Baby, vcera som pozerala Farmu a tam si vyrabali syry z mliecka, co mali od kraviciek a oveciek...Tak mi napadlo, pokusil sa uz niekto vyrobit vlastne domace syry?? Nasla som tuto stranku, tak sa idem posnazit Aby nam tie syry uz tolko nechybali
http://jaknato.webpark.cz/html/cheeses.html
Seginka- Messages : 45
Seginka napísal:Baby, vcera som pozerala Farmu a tam si vyrabali syry z mliecka, co mali od kraviciek a oveciek...Tak mi napadlo, pokusil sa uz niekto vyrobit vlastne domace syry?? Nasla som tuto stranku, tak sa idem posnazit Aby nam tie syry uz tolko nechybali
Ahoj,
da sa vyrobiť, ale my dukanky papkame len nízko tučné výrobky a neviem si predstqviť ako by si takuto výrobu zvladla doma ... to odtučnenie mam na mysli
Zuzka napísal:Seginka napísal:Baby, vcera som pozerala Farmu a tam si vyrabali syry z mliecka, co mali od kraviciek a oveciek...Tak mi napadlo, pokusil sa uz niekto vyrobit vlastne domace syry?? Nasla som tuto stranku, tak sa idem posnazit Aby nam tie syry uz tolko nechybali
Ahoj,
da sa vyrobiť, ale my dukanky papkame len nízko tučné výrobky a neviem si predstqviť ako by si takuto výrobu zvladla doma ... to odtučnenie mam na mysli
Samozrejme, ze by sa robil syr len z nizkotucneho mlieka to mi ani nenapadlo, ze by to niekto pochopil inak )))
Seginka- Messages : 45
Seginka napísal:Zuzka napísal:Seginka napísal:Baby, vcera som pozerala Farmu a tam si vyrabali syry z mliecka, co mali od kraviciek a oveciek...Tak mi napadlo, pokusil sa uz niekto vyrobit vlastne domace syry?? Nasla som tuto stranku, tak sa idem posnazit Aby nam tie syry uz tolko nechybali
Ahoj,
Samozrejme, ze by sa robil syr len z nizkotucneho mlieka to mi ani nenapadlo, ze by to niekto pochopil inak )))
xixi som ja ale trubka ked na farmičke maju plnotučne BIO mliečko
tak jasne vyskušaj a pochvaľ sa potom ako ti to dopadlo
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: