zaciiinam od dnes!!
4 posters
Strana 1 z 1
zaciiinam od dnes!!
babulky !! dnes som zažala..vyška 168, vaha 74 (nerozumiem ako som sa mohla na tuto vahu vyžrať a to prave ani neholdujem fasfoodu, praveze mam pocit ze som sa stravovala zdravo, obcas nejaky prehrešok tak snad to pojde dole) na ranajky čajik bez cukru, obedik vajiicko so sunkou potom jogurtik a teraz večer si dam trošku tvarohu.. a ani nie som nejaka hladna .. k tomu jogurtu..bola som iba na rychlo u nas v takom maličkom obchodiiku a mali iba jogobellu light čučoriedkovuu..tu snad mozem vsak ? zajtra idem kupiť otruby, dočitala som sa ze ich najdem aj v DM drogerii duuufam že to dotiahnem až do konca, chcela by som to dať na cca 64 xixi )))))) držte palčekyyyyy ))))) budem potrebovať vašu podporu
bibinka333- Messages : 1
Re: zaciiinam od dnes!!
Vitaj, moja prvá rada, poriadne sa najedz, to množstvo je tak pre mačku.
KLT- Messages : 488
bibinka v prvom rade sa musis poriadne napapat a to 5x za den, kedze som v 3. dni , 1. fazy, tak Ti mozem zodpovedne prehlasit, ze Ti bude zle.. velmi zle... ja som mala dnes take tocaky, ze kebyze si nelahnem a nezdvihnem nohy, tak odpadnem.. ale neboj sa, tato dieta sa drzi lahko a v lete budeme v plavkach kocky...bibinka333 napísal:babulky !! dnes som zažala..vyška 168, vaha 74 (nerozumiem ako som sa mohla na tuto vahu vyžrať a to prave ani neholdujem fasfoodu, praveze mam pocit ze som sa stravovala zdravo, obcas nejaky prehrešok tak snad to pojde dole) na ranajky čajik bez cukru, obedik vajiicko so sunkou potom jogurtik a teraz večer si dam trošku tvarohu.. a ani nie som nejaka hladna .. k tomu jogurtu..bola som iba na rychlo u nas v takom maličkom obchodiiku a mali iba jogobellu light čučoriedkovuu..tu snad mozem vsak ? zajtra idem kupiť otruby, dočitala som sa ze ich najdem aj v DM drogerii duuufam že to dotiahnem až do konca, chcela by som to dať na cca 64 xixi )))))) držte palčekyyyyy ))))) budem potrebovať vašu podporu
santafe- Messages : 26
Ja som v 5. dni prvej fázy a 2kg dole. Ešte mám pred sebou 5 bielkovinových dní a ide sa na 2. fázu. Už sa teším. Hm, so svojou váhou môžeš byť v zásade spokojná. Ja mám 176 cm a teraz 96,5 kg. Skrátka počas dvoch tehotenstiev som nabrala a ani po jednom som nezhodila. Hrôza. Ja som nejaké problémy nemala. Možno preto, že už od januára som sa snažila zdravo stravovať.. Joooj, škoda, že som na tento spôsob redukcie hmotnosti nenatrafila skôr.. Totálne ma fascinujú baby, ktoré schudli za nejaké 3 mesiace aj 15 kg. Krásne..
StankaP1- Messages : 5
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: