Shirataki s boloňskou omáčkou - 1., 2. a 3.fáza
Strana 1 z 1
Shirataki s boloňskou omáčkou - 1., 2. a 3.fáza
POTREBUJEME :
- 150 g mletého hovädzieho mäsa
- 1/2 cibule
- 1 strúčik cesnaku
- 1 lyžicu paradajkového pretlaku
- soľ
- korenie
- trochu sladidla
- 1 balík cestovín Shirataki
POSTUP :
1. Na panvici podusíme mleté hovädzie mäso s cibuľou nakrájanou na kúsky a
roztlačeným cesnakom.
2. Pridáme paradajkový pretlak, soľ, korenie a trochu sladidla.
3. Shirataki zlejeme, dobre opláchneme studenou vodou, aby nemali pachuť a
uvaríme 1 minútu v osolenej vode.
4. Keď sú Shirataki uvarené, zlejeme vodu a podávame s boloňským mäskom ako
klasické špagety.
Similar topics
» Praženicové Shirataki - 1., 2. a 3.fáza
» Kuracie slížiky s brokolicovou omáčkou a knedľou
» Recepty - I. fáza, II. fáza
» Shirataki - kde kupit?
» Shirataki noodles
» Kuracie slížiky s brokolicovou omáčkou a knedľou
» Recepty - I. fáza, II. fáza
» Shirataki - kde kupit?
» Shirataki noodles
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29
» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby
» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka
» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya
» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33
» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621
» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka
» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata