3 Faza - rozdelenie jedál
3 posters
Strana 1 z 1
3 Faza - rozdelenie jedál
Ahojte všetky/ci ,
som v 3.fáze a riešim dilemu.. je možná takáto kombinácia??
dať si v jeden deň cestoviny (na obed) + voľný výber jedla (na večeru)???
môže sa to rozdeliť aj takto alebo je to už porušenie? Neviem ako vy, ja keď mám voľný výber jedla, neviem sa dojesť, jem piate cez deviate, hlavne sladkosti.. V 3. faze som zatial pribrala skoro 2 kg
som v 3.fáze a riešim dilemu.. je možná takáto kombinácia??
dať si v jeden deň cestoviny (na obed) + voľný výber jedla (na večeru)???
môže sa to rozdeliť aj takto alebo je to už porušenie? Neviem ako vy, ja keď mám voľný výber jedla, neviem sa dojesť, jem piate cez deviate, hlavne sladkosti.. V 3. faze som zatial pribrala skoro 2 kg
suzicka- Messages : 2
Re: 3 Faza - rozdelenie jedál
neodporúčam
mala by si mať v dni len jeden druh povolenia - buď teda škrobové jedlo alebo len hody a medzi takýmito dňami by mal byť jeden deň voľný, teda klasický z III. fázy.
koľko si už v III. fáze? Ono zo začiatku môžeš pribrať. Neskôr, keď si telo zvykne na nové potraviny, by sa to malo upraviť do normálu a vrátiť sa na pôvodnú hmotnosť, s akou si do III. fázy vstúpila
mala by si mať v dni len jeden druh povolenia - buď teda škrobové jedlo alebo len hody a medzi takýmito dňami by mal byť jeden deň voľný, teda klasický z III. fázy.
koľko si už v III. fáze? Ono zo začiatku môžeš pribrať. Neskôr, keď si telo zvykne na nové potraviny, by sa to malo upraviť do normálu a vrátiť sa na pôvodnú hmotnosť, s akou si do III. fázy vstúpila
Zdenka14- Messages : 230
tak to som nevedela..radšej sa tým budem riadiť teda ja som si dala aj dva cestovinove dni po sebe a ked sú hody, tak sa neviem dojesť, minule som si dala lokše s pečienkami a na to čokoladu a zakusky. smie sa to vôbec, su hody obmedzene na množstvo??
v tretej som mesiac, este ma cakaju dva mesiace do štvrtej fazy.
inak dakujem pekne za odpoved...
v tretej som mesiac, este ma cakaju dva mesiace do štvrtej fazy.
inak dakujem pekne za odpoved...
suzicka- Messages : 2
hodové jedlo pozostáva:
- z predjedla
- hlavného jedla
- a dezertu - tu by mal byť buď 1 ks zákusku alebo 1 ks zmrzliny alebo 1 pohár vína
- skús si upraviť tie škrobové a hodové jedlá, možno sa ti podarí tie 2 kg stiahnuť, nech sa ti darí
- z predjedla
- hlavného jedla
- a dezertu - tu by mal byť buď 1 ks zákusku alebo 1 ks zmrzliny alebo 1 pohár vína
- skús si upraviť tie škrobové a hodové jedlá, možno sa ti podarí tie 2 kg stiahnuť, nech sa ti darí
Zdenka14- Messages : 230
Ja som tretiu fázu začala v sobotu pred vianocami, na štedrý deň som si dala komplet štedrovečernu večeru, musím priznať že celé vianoce som porušovala každý deň- buď koláčik alebo niečo mastnejšie, nabrala som za tých pár dní 70dkg, vo štvrtok sme sa boli kupať v Dunajskej, zabudla som, že mám mať proteinový deň, tak som si ho dala až včera, pretože piaotk a sobotou som bola zas u rodičov, tam pagáčiky, koláčiky- no nedalo sa bez toho - tak som si dala včera čisto proteinový deň a dnes som mala 90dkg dole. Strážim si váhu, ke´d to vylezie trochu, tak sa krotím. ))
vefida- Messages : 41
Similar topics
» 3.FAZA-CHLIEB
» Lakadlová fáza :(
» 1.Fáza zamnou :)
» 1.Faza POMOC :))))
» 1.faza 4. den a menstruacia
» Lakadlová fáza :(
» 1.Fáza zamnou :)
» 1.Faza POMOC :))))
» 1.faza 4. den a menstruacia
Strana 1 z 1