FÓRUM DUKANOVA DIÉTA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Tento rok už budem štíhla  EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Tento rok už budem štíhla  EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Tento rok už budem štíhla  EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
Tento rok už budem štíhla  EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

Hľadať

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Tento rok už budem štíhla  EmptyPi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Tento rok už budem štíhla  EmptyNe február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light

» Čím dochucovať?

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Tento rok už budem štíhla  EmptyŠt september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Tento rok už budem štíhla  EmptyPo september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
Tento rok už budem štíhla  EmptySo júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Affiliates
free forum

Posts with the most reactions of the month

Tento rok už budem štíhla

+2
signalll
vandi
6 posters

Goto down

Tento rok už budem štíhla  Empty Tento rok už budem štíhla

Odoslať pre vandi Po január 13, 2014 12:12 pm

Neviem, kto sa pridá, ale zdá sa mi toto obdobie ako najideálnejšie, aby som niečo urobila so svojou postavou, keďže zajtra mám rande s osobným trénerom, rozhodla som sa že si k tomu pridám aj túto dukanovú diétu, takže ak sa niekto pridá budem len rada. 

Ahojte a želám pekný deň

Vanda

vandi

Návrat hore Goto down

Tento rok už budem štíhla  Empty Re: Tento rok už budem štíhla

Odoslať pre vandi Ut január 14, 2014 8:42 am

tak dnes som začala, na raňajky biely jogurt, na obed filety , olovrant cottage, večera tofu, ku podivu som od včerajška aj tak ľahšia o 1,4 kg.  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
dnes ma čaká osobný tréner tak asi vyplujem dušu. 
pekný dník :-)

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi St január 15, 2014 7:00 am

dnes som sa ráno zobudila s totálnou svalovkou, ale na potešenie som dala čosi z váhy dolu, tréner ma ale vytrápil. dnešné menu jogurt biely ráno, cottage obed, a potom sa uvidí . pekný dník

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Št január 16, 2014 11:18 am

ahojte, asi som si vytvorila vlastný denník, pomaly sa zmenšujem a mám ďalších 200g, dolu. som spokojná, len svalovka ma trápi. dnes idem znova do posilky a uvidíme prajem pekný dník všetkým spolubojovníčkam  cheers  cheers  cheers

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Pi január 17, 2014 6:43 am

ahojte, tak pomaly sa blížim k predčísliu so sedmičkou, jupí, včera som makala v posilke hodinku a pol a kúpila som si aj bion3, aby som predišla nejakým problémom a nechýbali mi vitamíny. V posilke boli samé štíhle baby, ale už je to v pohode, aj ja budem jednou z nich, váha mi pomaly klesá, a to je hlavné a cítim sa geniálne, ráno klasika biely jogurt a potom obed rybka, večera hovädzie mäsko, a olovrant morčacia šunka 100g. prajem nádherný dník všetkým . ja ho už mám  Very Happy  Very Happy  Very Happy

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Po január 20, 2014 7:11 am

ahojte tak po víkende sa hlásim, opäť mi ubudlo pár dekov a som v sedmičke -jupíííí, teraz krátkodobý cieľ 75, aj keď je to nadlho. V sobotu som bola v posilke  a celkom ma to chytilo, aspoň si zároveň s diétou spevním aj telo, aj keď viem že to je ešte ťažšie ak aj cvičím, rozhodne ma to neodradzuje .... prajem nádherný dník. na raňajky biely jogurt, na obed dusená rybka, potom uvidím na čo budem mať chuť, a poobede fitko ..... ma nejako chytilo

prajem krásny dník  Very Happy  Very Happy  Very Happy

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Ut január 21, 2014 7:06 am

ahojte, tak včera som pocvičila poobede som ešte papala tofu a večer grilované kuracie mäsko po fitku. váha mi pomaličky klesá. ale som rada, dnes opäť posilka s trénerom, zas ma vytrápi, ale potom budem spokojná, takže sa aj tak trochu teším . dnes raňajky biely jogurt, obedík kuracie mäsko a potom uvidím .....prajem krásny dník

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi St január 22, 2014 7:41 am

ahojte, Ďalej pokračujem v mojom úsilí o nižšiu váhu, a tak sa ku nej približujem maličkými krokmi, teší ma že keď na mojom tickeri vidím ako sa pomaly približujem k cieľu. síce naozaj pomaly, ale vôbec mi to nevadí, som rada, včera som si dala zas posilku a dnes oddychujem, prajem krásny dník všetkým dukankám

Cool  Cool  Cool

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre signalll St január 22, 2014 7:52 am

Zdravím, ty jsi se do toho tedy zakousla Smile.
Mě to šlo ze začátku rychle, poslední skoro měsíc se to moc nehýbe, ale držííím Smile tak fajn den
signalll
signalll

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi St január 22, 2014 8:23 am

ahoj, nooo, som sa rozhodla že to dám, 
ale vidím že aj ty si veľmi úspešná  Very Happy  Very Happy  Very Happy  máš úžasný úbytok 9,7 kg, nádhera, som rada že sa ti darí, dúfam že budem rovnako úspešná ako ty prajem veľa úspechov ďalej  cheers  cheers  cheers

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Št január 23, 2014 6:45 am

ahojte , ďalšie deká mi zmizli, a dnes opäť zaútočím na svoje telo fitkom, už sa moc teším, vždy keď som vo fitku je mi fajn, a váha ma vtedy tiež poteší, prajem krásny dník, od zajtra idem na 2. fázu tak sa moc teším, že sa dám do toho úplne naplno. Prajem krásny dník všetkým dujankám

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Št január 23, 2014 6:48 am

signalll napísal:Zdravím, ty jsi se do toho tedy zakousla Smile.
Mě to šlo ze začátku rychle, poslední skoro měsíc se to moc nehýbe, ale držííím :)tak fajn den
ahooj,  Very Happy včera som ti omylom odpovedala o odpoveď nižšie, ale aj tak by ma zaujímalo, za aký čas si tak krásne schudla? 
keď budem mať toľko dolu ako ty budem aká sťastná  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
pekný dník

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre signalll Št január 23, 2014 9:52 am

vandi napísal:
Mě to šlo ze začátku rychle, poslední skoro měsíc se to moc nehýbe, ale držííím :)tak fajn den
ahooj,  Very Happy včera som ti omylom odpovedala o odpoveď nižšie, ale aj tak by ma zaujímalo, za aký čas si tak krásne schudla? 
keď budem mať toľko dolu ako ty budem aká sťastná  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
pekný dník

ahojky Smile, začala jsem 6.11.2013, občas hřeším pivem, takže se mi to tím asi brzdí Wink, ale doufám, že to do "cíle" dotáhnu, ikdyby to mělo být až v létě Wink
signalll
signalll

Návrat hore Goto down

Odoslať pre vandi Pi január 24, 2014 8:26 am

signalll napísal:
vandi napísal:
pekný dník

ahojky Smile, začala jsem 6.11.2013, občas hřeším pivem, takže se mi to tím asi brzdí Wink, ale doufám, že to do "cíle" dotáhnu, ikdyby to mělo být až v létě Wink
ahoj, ja si občas sám pohár vína, ale nepostrehla som žeby ma to nejako zasiahlo, zatiaľ na váhe, ale tec cieľ už máš pomerne bližšie ako ja.  A do leta máme ešte 5 mesiacov...........more času  Very Happy  Very Happy  Very Happy

vandi

Návrat hore Goto down

Odoslať pre azuza So január 25, 2014 4:01 pm

Ahojte, aj ja sa teším z chudnutia. Mne to ide pomaličky, ale je to super, za chvílu už budem iba udržiavať. Teším sa sama zo seba.
azuza
azuza

Návrat hore Goto down

Odoslať pre keya St január 29, 2014 6:48 am

Ahojte. Tak som sa pridala medzi vás - chudnúci národ. Keď som všetko študovala a nasávala informácie, tak sa mi to celkom pozdávalo...ale teraz, keď prišlo čo k čomu, tak som narazila na problém. Kuracie mäsko, šunka, biely jogurt, vajíčka, ryby..to zbožňujem...v druhej fáze zeleninka - mňam...ale jak mile som si upiekla placky z otrúb a včera chlebík nastal problém. Moje telo odmieta otruby. Do placiek som trochu zobla - dožral ich peso a včerajší chlebík?! až tak,že ma pri jedení napínalo...čo s tým? prosím poraďte.Otruby - oboje, som kupovala v jednote...môže byť, že keď zoženiem iné, budú inak chutiť, alebo čo mám robiť? som zúfalá...keďže to musím jesť, ale nedá sa... affraid

keya

Návrat hore Goto down

Odoslať pre hankawk Ne február 02, 2014 11:10 pm

Ahoj kočky, tak i já si letos po Vánocích řekla, že udělám něco se svou váhou. Začala jsem před třemi týdny a mám 5 kg dole. Laughing Tak jsem zatím spokojená. A to necvičím. Říkám si, že pohyb přidám, až se snižování váhy začne zpomalovat.Wink 
Pro Keyu: v první fázi diety můžeš jen OVESNÉ otruby, pšeničné a to jen v malém množství, až od druhé. Vím, že se tu různě objevuje, že oboje, ale podle knihy to tak není. 
Mně nejvíce vyhovuje dát si otruby ráno do bílého jogurtu. Na chuti to není skoro znát, naopak to nechám trochu nabobtnat a pak je ta snídaně jakoby vydatnější... Wink 
Tak nám všem držím palce!!!!

hankawk

Návrat hore Goto down

Odoslať pre keya Po február 03, 2014 6:37 am

Ja som sa k vám pridala minulý týždeň v pondelok. Držala som sa len "bielkovín" ale tie otruby som nemohla v žiadnej forme - či chlebík, muffinky, placky, samotné alebo s jogurtom, proste vôbec. Vždy ma naplo a konec. Dokonca som robila chlebík, recept tu dávala  nejaká holka a išla tam škorica,tak pekne voňal...ale ked som ho začala jesť - no hrúza. Na druhý deň ráno som bola alergická aj na tú vôňu.....aspoň peso si pochutil  Very Happy . No nedá sa "svícit" Viem, že je to pouršenie, ale čuduj sa svete, takmer tri kilá dolu za týždeň. Dnes začínam so zeleninkou a cvičiť, tak uvidíme ako to pôjde ďalej. Kúpila som si cez e-shop nutelu, gumovych mackov a zmes na placky, tak uvidíme. Nutelu som už aj chutnala, je super...Odporučiť môžem tiež malinové sušienky-už som do nich dzobla.Tiež sú dobré....držme si prsty baby... I love you

keya

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Daniela2014 Po február 10, 2014 12:59 pm

ahojte baby, ja som tu nova  a rozhodla som sa dat dole 5 kg, viac nepotrebujem a som teda myslela ze to pojde velmi rychlo, ale ide mi to strasne pomaly, uz som 6. den v 2 faze a dole som dala len 2 kg a to vobec necitim na sebe, len na vahe vidiet. velmi by mi pomohlo keby ste opisali jedalnicek v bielkovinovych dnoch, lebo uz neviem co jest. cez vikend som skusala od broni myslim ze to bol kolac z tvarohu a teda isiel hned do kosa, vobec sa nepodaril  a prvykrat som skuala umele sladidlo steviu a teda strasne mi vadi. :(ta jej chut. dakujem za vas jedalnicek ak mi ho napisete:)

Daniela2014

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Sponsored content

Sponsored content

Návrat hore Goto down

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: